24 November 2021 @ 10:52 am
Noriets.  
Karoče viss jūsu grandiozais liberālisms, tolerance un iekļautība tiek atsviesti trejdeviņos viduslaikos, vai pat tumšā, saltā, dūņainā pre-universe, ar jūsu velnešķīgo dalītāja attieksmi pret nabaga antivakseriem. Kas būtībā nozīmē ka jūsu liberālisms was a sham all along. Ekspozē!
 
 
( Post a new comment )
[info]saka_taisniibu2 on November 24th, 2021 - 05:18 pm
Lai gan ir tieši tā, kā visu laiku iepriekšējos gados brīdināja Dž. Pītersons, tātad visnotaļ drūmi, labi ir tas, ka tagad vismaz maskas ir skaidri kritušas, un kad šis būs beidzies - ja vispār beigsies - tad vēlāk normālie cilvēki zinās, kuri ir sadisti, un kuri ir normāli.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on November 24th, 2021 - 08:16 pm
Un es domaaju, ka vinjsh ir too dramatic, bet tomeer izraadaas ka nee. Man veelaizvien ir kaut kaads bloks un neticaas kas notiek, kameer viss turpina notikt un notikt trakaak.

Bet jaa, patiesiibas atklaashanai laba vide.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]saka_taisniibu2 on November 24th, 2021 - 09:08 pm
"Nokasi plāno civilizētības kārtiņu, bet tur apakšā uzreiz Aušvicas sargs"
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on November 25th, 2021 - 05:07 pm
Es tiešām domāju, ka mūsdienās tas ir tikai spoku stāsts, bet apparently.. Man šķiet man vēlaizvien ir afekts un tāpēc negribas aptvert / iedziļināties / iesaistīties notiekošajā.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]saka_taisniibu2 on November 25th, 2021 - 06:04 pm
Es nekad mūžā to neesmu teicis un rakstījis, bet Tev šobrīd tiešām veicas, ka esi UK, nevis Latvijā. UK un, šķiet, ka ASV viņu tiesību sistēmas dēļ (common law, habeas corpus) šāds neprāts kā kontinentālajā Eiropā (skat. Austrijā gaidāmo obligātās vax likumu) gluži vienkārši ir neiespējams. Pie kā lai vidusmēra kontinentālais eiropietis vēršas, kurš ir tas ķeizars, neitrālais augstākais arbitrs, kurš var pilsoņus aizstāvēt no valsts, kas viņus uzskata par dzimtļaudīm? Jau pēc noklusējuma miera laikos LV ir sašķelta un savstarpēji neuzticīga sabiedrība, kas valsts varu uzskata par kaut kādu svešu, apspiedošu, iracionālu, ārēju veidojumu, bet vari iedomāties, kā ir tagad.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]saka_taisniibu2 on November 25th, 2021 - 06:08 pm
T.i., man sāpinošākais ir ne tik valdības veiktais, jo tas bija paredzams, mani šokē līdzpilsoņu un gados jaunu cilvēku milzīgais komformisma līmenis, pieverot acis uz klaju beztiesiskumu. Pirmo reizi mūžā sāku empīriski saprast, kā izpaudās padomju režīms Latvijā. Vispārējas nodevības atmosfēra.
(Reply) (Parent) (Link)