transcendentālais objekts laika galā ([info]ub) wrote on March 3rd, 2021 at 05:30 pm
Uff, kas par jautājumiem :D
Diemžēl vēl nezinu kā dīlot ar tiem plēsējiem. Gribētos jau domāt, ka visus var sasniegt, bet tad tu palasi par visādiem psihopātiem un pedofiliem, un atliek tikai nolaist rokas bezspēcībā.
Protams, es kā fiziski attīstīts baltais vīrietis varu fantazēt par iespēju mīlēt visus, bet ir citi cilvēki, kuri nejūtās tik droši.
Šķiet, ka palīdzēt vajag, bet nevis ar vārdiem. Protams, informācijas apmaiņa ir pats krutums, bet mēs labāk mācamies no tā, ko kāds mums izdara, nevis pasaka, ne? Tie, kuri citus ciena, tos arī parasti ciena pretī. Ja tu citus mīli, tad arī tu kļūsti mīlams, un vice versa.

Starp citu, man ģimenē ir cilvēki, kuri dažreiz ir ekstrēmi un šokējoši savā uzvedībā un vārdos. Mēs visādi esam nākuši viņiem pretī un palīdzējuši, bet viņi nemainīsies līdz paši to negribēs. Labākais ir vienkārši neiesaistīties viņu spēlēs un vienmēr atstāt kādu papildus olīves zariņu.
Mums ir pienākums, bet ja mūsu centienus noliedz, tad varbūt labāk atrast kādu citu, kuram tas varētu noderēt. Varbūt viņiem ir kaut kas jāpiedzīvo, un viņi to var piedzīvot tikai tādos apstākļos.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: