14 October 2020 @ 07:52 pm
 
Ah, man tagad gribas zinaat visu man interesanto cibinju astrologjijas, lai saprastu, kaapeec man vinji tik gardi lasaas un interesee. It sevishkji kaadi jums ir saules, meeneshi un veneeras un ascendanti.

No mistery, plain star science.
 
 
( Post a new comment )
[info]methodrone on October 14th, 2020 - 11:34 pm
Uhh, Auns ar asc.(dominanci) Dviinjos, miilestiibas ziime Veneera Zivtinjaa un Meeness Aunaa. Peec manas crudely limiteetaas astrologjijas izgliitiibas lol, baigi intrigjeejosha, bet arii varbuut konfliktiigaa kombinaacija prieksh manis izskataas, jo Zivis un Auni ir tik dazhaadi (uudens un uguns). Auni ir energjiski un vinjiem vienmeer taisniiba, bet Zivis ir emocionaalas, artsy, sweet, deep yet often wavering and tormented, but super creative. Labi ka Mars ir Veersii, tas man shkjiet, cik zinu piedod stabilitaati. Par Dviinjiem liidz shim arii daudz neko nezinaaju, bet vinji ir taadi fascineejoshie, kam svariigas sarunas un filozofija un visas pasaules lietas un idejas peec kaartas. Varbuut taapeec piesaista gudrie filozofiskie cilveeki attieciibaas dazhaadaas. Vot es gan nevaru iedomaaties, kaa ir kad emocijas vada Auns.. cik eklektiska var buut emociju pasaule Aunaa un miilestiibas ziime Zivii, fascinating, fascinating.. Bet karoche, ja asc ir taisniiba tad tu esi Dviiniigs Auns, nu un tad ar lirisku, radoshu miilestiibas/attieciibu pasauli bet Aunam raksturiigaam uguniigaam un skaldoshaam-valdoshaam introspekcijaam un emocionaalajaam attieksmeem.

Gribas man par katru ziimi vairaak pamaaciities, lai izvairiitos no fake news.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
пивчик, семушки и на стадик[info]miligrami on October 14th, 2020 - 11:45 pm
Paldies! Mani viena druška regulāri trollē, ka esmu tipisks auns (galvenokārt gan tāpēc, ka viņa zina, cik tāda pavirša un neieinteresēta pret to visu esmu), nu ķipa ka stūrgalvīga un viss tas, ko auniem piešuj parasti, kaut dziļi sirdī es esmu vnk zaķpastala, kas apšauba visu.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on October 14th, 2020 - 11:59 pm
Nu, ja astrologjijai ir taisniiba, tad neviens cilveeks nav vienpuseejs. Tava karte man shkjiet ljoti akuraati tavus ierakstus un intereses atspoguljojosha. Peec kartes, kuras planeetas es saprotu (bet tur tak ir veel) tu esi romantisks, intelektuaals, praktisks, stuurgalviigs, pashpaarliecinaats cilveeks. Never a dull moment and makes a great personality. :)

Bet vispaar for reals.. tas liek saprast, ka nevajag sevi shaustiit par nevienu iipashiibu. Varbuut taa arii ir, ka zvaigznes muus vienkaarshi rausta uz dazhaadaam puseem. Un tas kaadi esam vienaa jomaa nenoziimee ka taadi buusim citaa jomaa. Arii varam priecaaties vai vismaz nomierinaaties, ka lai arii emocijas un riiciiba var buut in total juxtaposition, somehow it makes sense and can be applied. Ka strength and vulnerability can coexist. Plus paliidz citu weirdnesses labaak saprast un pienjemt.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
пивчик, семушки и на стадик[info]miligrami on October 15th, 2020 - 12:17 am
Jap, visi esam pretrunu čemuriņi vnk, tā nu gan tas ir.
(Reply) (Parent) (Link)