19 November 2018 @ 03:55 pm
 
Ticēt Dievam nozīmē uzreiz (in association) uzreiz ticēt tūkstoš un vēl citām lietām, un ja tu kaut vienai not tām citām lietam netici, tad tu esi nodevējs un nemaz netici Dievam. Un tad atkal viss sagrūst un tu stāvi uz vietas. Bet tu negribi stāvēt uz vietas, tāpēc vienu soli uz priekšu, divus atpakaļ, tu netici un tad atkal tici un tad atkal netici Dievam.
 
 
( Post a new comment )
bolero_10[info]bolero_10 on November 19th, 2018 - 11:40 pm
Ar Dievu var runāt - uzticēt savas šaubas, savas vēlmes, vājumu un lūgt palīdzību. Lūdz ticības žēlastību. Tāpat nedomā kā Dievs to piepildīs, atstāj to Viņa ziņā un vienkārši paļaujies uz Viņu. Pārstāj šaubīties.
Iesaku painteresēties par Alfas kursiem. Zinu, ka šobrīd tie notiek Rīgā sv. Marijas Magdalēnas baznīcā. Painteresējies, kas tie vispār ir un kas apmeklē un kur notiek.
Piedod, ka iejaucos Tavā dienasgrāmatā.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on November 20th, 2018 - 12:25 am
Ļoti jauks un labs padoms, paldies. Es vēlaizvien priekš sevis noskaidroju, ko nozīmē "atstāt Viņa ziņā".. diemžēl, es nespēju apjēgt, cik daudz atbildības tas uzliek man, un cik daudz Viņam. Bet es pieļauju, ka tas ir absurds jautājums, kam jāpaliek neatbildētam.

Par Alfas kursiem zinu gan, bet negribu tos apmeklēt Anglijā, kur atrodos.

Vispār jau paslepšus man nav ar Dievu nesaskaņu, ne ar esību, es ticu un mīlu un uzticos arvien un mūžīgi. Vienkārši šad tad rodas domu ķeburi un paliek smagi un skumji.
(Reply) (Parent) (Link)