13 December 2016 @ 05:46 pm
 
man tikko bija dfuk pieredze. naaku pa kreeslaino novakari maajaas, liidz durviim palikushi kaadi 50 metri, juutu kaut kas nav labi. aaha! kabataa nevaru sataustiit atsleegu, blje turpinu iet, apstaajos pie durviim, nopuushos, paarbaudu kabatas veelreiz, paarnjem sinking feeling of nuisance, saaku paarcilaat lietas somaa, cimdi, maks, austinjas, smarzhas, luupenes, oyster cards, cheki, viss.. neko, leenaa garaa dodos atpakalj uz metro, meegjinot praataa radiit staastu, kaadaa veidaa es esmu atsleegas pazaudeejusi. jaa, zinu, biju lielajaa john lewis, vilku telefonu no kabatas aaraa, aizkjeeru atsleegu piekarinju, atsleegas izkrita. nevertheless, dodos iekshaa metro, bezceriigi skeneejot griidu, prasu onkulim vai nav atrastas atsleegas ar baltu ziloni piekarinjaa. nope. eju aaraa, staavu pie metro, zvanu john lewis, skaidroju, ka neesmu pazaudeejusi baltu ziloni, bet gan set of keys with a key ring that has tiny white elephant on it.. as a key ring basically? nope. blje, jaaraksta landlordam, rakstu, terribly sorry, vai vinjsh ir around. un blimey! what are the frikin odds, izraadaas vinjsh mashiinaa seezh pie maajas, gaida cilveekus viewingam. dodos atpakalj uz maajaam, vinjsh ir tik pat paarsteigts kaa es par shaadu perfektu timing, kad vinjam te atrasties, lai mani ielaistu iekshaa. non-conscious precogntion, everything is predestined, everything is connected, non-local quantum entanglement, entanglement of people, situations, everything, 42! tieku ielaista dziivoklii, dodos uz istabu, skatos atsleegas staav zem egliites, kur taas atstaaju. blje, mazaak dzert vajag + landlords visticamaak domaa, ka esmu nenopietns cilveeks.

toties izraadaas, ka manas miiljaakaas smarzhas ir toma forda noir pour femme, taas ir viss ko es jebkad esmu veeleejusies no smarzhaam, es taas nopirku daavanaa sev uz ziemassveetkiem, un tagad ar taam apsmidzinaajusies, melnaas dreebees, saartu luupeni, plandoshiem matiem kliidiishu pa londonas ielaam un izlikshos ka esmu spiegs, i don't know why exactly but this seems to be the right course of action.

plus briizhos, kad es nejuutos vulnerable and defensive, mani saviljnjo kliist pa bagaatiem londonas rajoniem, vai vienkaarshi centru, kur ir aizraujosha skaistu cilveeku koncentraacija. dazhreiz es paeju garaam kaadam paarcilveeciski skaistam cilveekam, un mani paarnjem speeciiga atzinja, ka varbuut kaut kaadaa zinjaa skaistums ir a superpower. varbuut visi skaistie cilveeki ir citplaneetieshi, es nezinu, but it's magical and intense and spiritual
 
 
( Post a new comment )
[info]ll_ on December 13th, 2016 - 09:02 pm
es nedaudz domāju, ka tad, kad man būs toma forda tuscan leather, komplektā nāks arī mazliet superpower
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on December 13th, 2016 - 09:26 pm
easily, es arii tam ticu
(Reply) (Parent) (Link)