30 September 2015 @ 04:47 pm
realiti  
man mamma e-mailaa shodien uzrakstiija 'tu esi jauna, bet jauniiba nav muuzhiiga, atceries to..'

ko man ar to vispaar iesaakt? jaa, es atceros to! kad es gulju naktii tumsaa gultaa un skatos savaa naakotnes lielceljaa, karma police, kur es esmu viena, ar mediocre darbu, bez draugiem, bez boifrenda, bez enlightenment, vismaz reizi meenesii apsverot dazhaadus pashnaaviibas panjeemienus es to atceros muchly!

kaapeec lai man mamma to atgaadinaatu? ko vinja veelas man shaadi pateikt? vinja, protams, nezina kaadas domas es domaaju par dziivi. es iedomaajos, ka vinja domaa ka es esmu vieglpraatiigs beerns, kam nav patiesas sapratnes par dziivi. ka es neatceros to ka ir naakotne? ka es neatceros to ka es tagadni pavadu fakapojot savu naakotni? ak ja vinja zinaatu manu neizmeerojamo atcereeshanaas potenciaalu. protams, ka es visu atceros!

ko vispaar vecaaki grib no beerniem? ja man buutu beerns es buutu tik nelaimiiga un noruupeejusies par vinja droshiibu, naakotni, labklaajiibu, laimi, miilestiibu, enlightenment. tieshi sho iemeslu deelj es nemuuzham negribeetu beernu. radiit cruel & twisted kosmiskajai apzinaji veelvienu gateway kaa sapist sevi un pasauli, gateway of pain, dark abyss of pain of tragic, overwhelming wretchedness

man reaali ir zheel, ka esmu letdaunojusi mammu, vinja droshivien gribeeja krutu, perky, successful beernu, kas prieciigi staaveetu pasaules kaapju augshaa, baarstot lejaa varbuut naudu kopaa ar staltu viiru un maziem beerniem kas izskataas peec rafaello enjgjeliishiem. man arii pie reizes ir zheel, ka es neko nesaprotu par teeti. man vienmeer shkjiet, ka es kaa konkreetais beerns no maasaam vienmeer vinjam esmu shkjitusi vienaldziigaakaa. un lai kaa es buutu meegjinaajusi izraadiit, ka man vinjsh shkjiet viens no krutaakajiem un gudraakajiem cilveekiem, to no avail. tajaa pashaa laika vinjam noteikti shkjiet, ka visi par vinju ir aizmirsushi. bet nu labi.

thus, lai arii es peedeejo meenesi esmu pavadiijusi esot believer and lover lasot ekhartu, kur vinjsh man detalizeeti izskaidroja, kaa emotional pain-body ir iluuzija un it sevishkji sievieteem aktivizeejas pms laikaa so beware!, te nu es atkal esmu, seezhu izklaideejot domu, ka ekharts ir iluuzija un mana autentiskaa buutiiba=bailes, vainas sajuuta, vienaldziiba, nozheela, zheelums, klusa panika ir mana vieniigaa tru realitaate.
 
 
simfonija: maxence cyrin - where is my mind
 
 
( Post a new comment )
briinumcepuminjsh[info]french_mime on September 30th, 2015 - 07:23 pm
Neklausies tajā, ko saka mamma un tētis un neļauj viņiem sabojāt, viņi saprot tikai savu dzīves tuneli. Also, tētim tu ļoti rūpi. Man vienkārši šķiet, ka vecākiem ir tendence izrunāties par savu bērnu dzīvēm muļķīgā veidā. Tētis teica, ka nezina gan, vai es būšot laba zinātniece, jo mani interesē arī attiecības un pārējā dzīve, bet ka īstiem zinātniekiem bez viņu laboratorijas nekas cits neinteresē. Savukārt mamma mani mūždien mudināja izšķirties ar P. Honestly, klausi tikai sevis pašas padomiem. Atceries, cik kruti bija Tanžīrā un par visu foršo!
(Reply) (Link)
fb[info]smoker_smoke on September 30th, 2015 - 10:19 pm
tik labi skanēja tas teksts un rafaello enjgjeliishiem :) aww
(Reply) (Link)