07 October 2014 @ 07:17 pm
 
es ljoti slikti maaku gatavot eest, un tas protams, manupraat, paraada, ka es ljoti slikti maaku dziivot. bet es sevi mierinu ar ideju, kas kosmoss ir prieciigs par jebko, ko es daru, varbuut vinjam pat ir iipshs prieks, ka es nesarezhgjiiju lietas ar piesieshanos siikumiem un detaljaam.

mana parastaa eest gatavoshana aprobezhojas vai nu ar dazhaadu lietu sagriezhanu un ielikshanu bljodaa taa, lai izveidojas salaati. vai arii dazhaadu lietu sagriezhanu un iemeshanu katlinjaa, puspudeliites garshvielu piebeershanu, mazliet uudens, mazliet sojas meerces un izvaariishanu/sauteeshanu. un visuztraucoshaakais ir tas, ka es vispaar nemaaku kombineet produktus. un kad es uztaisu savus kaarteejos salaatus vai sauteejumu, ar kaudzi diivainu garshvielu, maasa uz mani skataas kaa uz plaanpraatinju un viebjas. es nezinu, kaapeec tas taa ir. man vienmeer ir licies, ka galvenais, ka sastaavdaljas ir veseliibu rosinoshas, un tas kaa tas eediens garsho ir sekundaars. ja jau man atsevishkjaas sastaavdaljas garsho pa vienai, kaapeec gan lai man viss negarshotu kopaa, vismaz teoreetiski. es nesaprotu garshu bukjetes!
 
 
( Post a new comment )
roskild[info]roskild on October 7th, 2014 - 09:37 pm
jā, kaut kā ļoti saprotami man tas viss liekās. es pat aiz savas emocionālās būtības iegādājos dažas pavārgrāmatas ar pasakainām bildēm - alkine style ēdienu pagatavošanai. Man tas, protams, pat no grāmatām īsti nesanāk. Visu atstāju vīrieša prātam, jo viņam pa virtuvi patīk darboties un viņš visus sīkumus mazos jūt un pat piedomā pie ēdiena prezentācijas. Man tik pat labi katru dienu varētu arī salāti būt.
Bet tas mani tik ļoti nemaz nesatrauc patiesībā.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on October 7th, 2014 - 09:48 pm
labi, ka ir blakus kaads, kursh maak gatavot, un negaida no otra culinary masterpieces. trakaak, ja abi nemaak, bet varbuut arii tieshi labi.
(Reply) (Parent) (Link)