01 July 2014 @ 11:12 pm
 
aizvakar sastriideejos ar maasu par to, ka negribeeju vinjai iedot pusi no sava greipfruutuudenja, un tagad man jau divas dienas ir gruuti elpot un sirdii ir kaut kaadas spazmiigas saapees, un man shkjiet, ka es esmu ljauna, un manai dziivei nav nekaada taalejosha jeega.
 
 
( Post a new comment )
briinumcepuminjsh[info]french_mime on July 2nd, 2014 - 02:07 am
Kamon, tas vispār nav nekad ļauns, Anete bieži vien izdzer citu kafijas un citronūdeņus pat nejautājot, arī tu vari atļauties būt drusciņ selfish?
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on July 2nd, 2014 - 12:14 pm
i know right? un nav jau taa ka es esmu selfish all the time. bet tas vienkaarhsi ir viens no tiem siikajiem striidiem kas eskaleito, jo es tagad atsakos lietot vispaar vinjas mantas, un vinja tagad par to ir dusmiiga and we don't talk.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on July 2nd, 2014 - 01:14 pm
Es domāju, ka tu esi daudz vairāk lenient un gatava iziet uz kompromisiem, nekā Anete. Piemēram, ja jūs abas būtu uztaisījušas greipfrūtūdeni, es noteikti jautātu tev, nevis Anetei, jo es zinu, ka viņa man visticamāk to ūdeni nedotu. Tāpat arī, ja es būtu uztaisījusi greipfrūtūdeni, un Anete man pajautātu padzerties, es noteikti viņai uzreiz viņu dotu, jo es zinu, ka citādak būs kašķis.

Man šķiet, jums vajag salabt un nospraust robežas, kas dara ko mājā utml., citādak, ja robežas nav skaidras, sanāk visu laiku kāpt uz galvas otram dzīvojot kopā.
(Reply) (Parent) (Link)