26 June 2014 @ 01:30 pm
 
es varbuut atkaartoshos,
bet jo ilgaak es dziivoju, jo sirreaalaak man shkjiet taada vieta dziivee, kur atrodos. it kaa es buutu ilgi gaajusi projaam no kaut kaa pareiza, un nonaakusi vietaa, kas minimaali liidzinaas tam, kaa buutu jaabuut, kur viss ir paaraak sveshs un nepienjemams, lai jebkad justos kaa maajaas. un tikmeer, viss kas man ir apkaart ir citu cilveeku ikdiena un normaalas dziives.
no vienas puses man shaada maldiishanaas dziivee, vietaas, plaanos, visaa shkjiet viegla, atbriivojosha, smiekliiga, pilnasiniigi patiikami tragjiska, eksistenciaali trekna. no otras puses, cik gan laimiigs var justies pakliidis taurenis ar maziem nodriskaatiem spaarniem, kaut kur, kur naak ziema.

man dazhreiz izveidojas sirdii taads skaudrums un indiiga pretestiiba pret cilveekiem un vietaam, kas man shkjiet galeeji sveshas un man nepienjemamas, lai arii ne tie cilveeki, ne vietas man neko sliktu nav nodariijushi, es vienkaarshi esmu aizkliidusi un maisos pa kaajaaam vinjiem.
 
 
simfonija: the jesus and mary chain - just like honey
 
 
( Post a new comment )
[info]methodrone on June 26th, 2014 - 05:27 pm
vai tad big crunch netika apstriideets, jo univers izpleshas aatraak nekaa senaak? un ja arii buutu veelviens big bang, universaa viss nenotiek peec perfektiem likumiem (vismaz stiivens haavkings taa teica) taapeec, tieshi tas pats nevar notikt, bet gan kaut kas liidziigs. oh i dunno, mosh taa arii buus, mees jau taapat neatcereesimies. aa un man shkjiet kaut kaadi neirologi izpeetiija, ka deja-vu ir kaut kaads extreme delay in consciousness of perception, kaut kaads consciousnes par previos consciousness, kaut kas taads bija new scientist rakstiitc senaak. massive disillusioned 'i am not the one' Neo face
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on June 26th, 2014 - 05:45 pm
Jā, jā, tas viss tādā moška līmenī, un par deja-vu ir daudzi pētījumi, kas daļēji izskaidro, bet man likās what if keanu face.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on June 26th, 2014 - 07:46 pm
*neo 'what if' face* well jaa, 'moshka' ir vieniigais forshais dziivee. gosh, tu vispaar gribi dzirdeet par manu recent totally freaky pieredzi kad es man shkjiet satiku citplaneetieti!?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on June 27th, 2014 - 12:50 am
Omg?? Jā?
(Reply) (Parent) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on June 27th, 2014 - 12:51 am
Pastāsti, ko tu ar to domā?
(Reply) (Parent) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on June 27th, 2014 - 02:21 pm
Tu tagad pēc šitā nevari vnk izlikties, ka neko neteici.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on June 27th, 2014 - 02:39 pm
bija taa, ka es biju darbaa un runaajos ar taadu vecu amerikaanju viirieti, kas tur paliek. vinjsh jau no saakuma bija taads ljoti diivains, bet ne sliktaa noziimee. zini kaa kad tu satiec kaadu cilveeku, tev ir kaut kaada sestaa sajuuta, ka kaut kas ir citaads, bet tu veel nezini, kas. varbuut vinjsh nebija diivains, bet luuk kas notika.
es ar vinju runaaju, un vinjam kaut ko raadiiju uz kartes, ko vinjsh prasiija, un, pieliecoties tuvaak uz vinja kartes pusi vienaa briidii, es saaku dzirdeet kaut kaadas diivainas skanjas. taas skanjas bija it kaa kaut kaadi ljoti trausli, elektroniski zvaninji, vai signaali, un gandiiz taadi kaa balsis vai kods, par cik taas skanjas bija tik diivianas, es nevaru labi izskaidrot. es domaaju, ka vinjam varbuut kaut kaads futuuristiks telefona zvana tonis, un gaidiiju, ka vinjsh tuuliit iznjems telefonu, bet tad sapratu, ka vinjsh nenjem un domaaju, ka varbuut aaraa kaut kas taadu skanju izdod. bet vari iedomaaties manu 'what the heck' sajuutu, jo taas skanjas bija taadas, kaadas nekas nekad mundane apkaartnee neizdod. tajaa briidii, kad man taada saprashana radaas, mani paarnjeema bailes, ka es to dzirdu varbuut savaa galvaa, un ka viss, ka man ir saakusies shizofreenija. es totaali paarbijusies, no taa viiriesha attaalinaajos, un meegjinaaju sakopot domas. bet attaalinoties, taas skanja kljuva klusaaka un pazuda. tad es mirklii nodomaaju, ka hey that's weird, un lai iztesteetu atkal pieliecos vinjam tuvaak, un taa skanja atkal paraadiijaas! jo tuvaak vinjam liecos, jo skaidraaka (bet all the while ne jau skalja bet ljoti subdued and subtle). tad es taa izdariiju tresho reizi, un atkal, attaalinoties pazuda, un pieliecoties paraadiijaas. pa to laiku, vinjsh bija sapratis uz kartes kur vinjam jaaiet, un pateica paldies un aizgaaja. es veel peec tam izstaigaaju visu, meegjinot atrast taas skanjas avotu, bet nekur nekas nebija.
so jaa, man shkjiet, vai nu man smadzenees bija kaut kaads, gljuks, vai arii tas viirietis bija kaut kaads citplaneetietis, kuram apkaart bija diivains magneetiskais lauks, vai arii man darbaa vienaa konkreetaa vietaa ir diivains magneetiskais lauks vai kaut kaads quantum entanglement. vinjam arii bija diivainas stiklainas acis, literally, kas gaismaa jociigi vizuljoja, un vinjsh vienmeer diivaini visur skaitijaas apkaart ar taadu excited apbriinu.
es to pastaastiiju Anetei, un vinja to ieguugleeja, un vinjai shkjiet, ka mani meegjina kontakteet enjgjelji.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on June 27th, 2014 - 03:18 pm
Lol! Moš viņam ir kaut kāds gadget, piemēram kas skaita cik soļu viņš noiet (kas izdod skaņas, kad viņš ir nekustīgs). Moš viņam ir zvārgulīšu kaklarota? Moš viņš klausās weird electronic beats, un viņa mp3 pleijeris bija paslēpies zem apģērba. Viņš nāks atpakaļ? Ja jā, pajautā viņam nākošreiz, kas tā par skaņu. Real talk, tu vienmēr satiec kaut kādus freaky cilvēkus, arī kā to džeku, kam bija kokosrieksts uzkritis uz galvas, un kurš redzēja auras!

Tam vīrietim bija liela galva? Kādas bija viņa drēbes un akcents?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on June 27th, 2014 - 05:14 pm
nu nee vinjsh bija taads parasts, posh ~65gadiigs viirietis, un taa nebija normaala skanja. un tur jau tas weirdness, ka ja tas buutu kaut kaads aparaats kas skan, tad es vinju dzirdeetuatkaapjoties tikai klusaak, jo es atliecos no vinja tikai pa kaadiem 30cm. oh well, i's sure there is a perfectly scientifical explanation.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on June 27th, 2014 - 06:48 pm
That sure is cray-z. Like točna, ja tas būtu aparāts skaņa pilnībā nepazustu. Ja tu viņu atkal satiksi, pajautāsi "can you hear that?" un ja viņš saka nē, un neko nedzird, it will be very dodgy.
(Reply) (Parent) (Link)