24 May 2014 @ 12:52 pm
 
vakar izdzeeraam sidru, ieshaavaam pa shotinjam melnaa balzaama, ko masai no Latvijas atveda vinjas latvieshu koleegjis, uzvilkaam augstpapeedenes un gaajaam tuseet uz chelsiju. tur bija garlaiciigi. tad mees iekaapaam 11. autobusaa un braucaam uz koventgaardenu. pa celjam autobus saluuza, so mees izkaapaam pie viktorijas stacijas un wasabi nopirkaam chicken noodles, ko mees metro sensuaali eedaam irgaajoties, kameer cilveeki niigri uz mums skatiijaas. tad mees aizgaajaam uz roadhouse un tur palikaam dejot. un peec tam mees braucaam ar autobusu maajaas ap pieciem riitaa, un notika vissmiekliigaakaa lieta. mees vienkaarshi seedeejaam augsheejaa staavaa uznjemot muljkjigus post-night-out slfijus ar manu mobiljnjiku, kad mums priekshaa piesedaas kaut kaads jauns muzhiks. man vinjsh shkjita dumjsh taapeec es tikai smaidiiju un vienladziigi skatiijos arraa pa logu ik pa laikam pasakot kaadu nenoziimiigu vaardu speeli, kameer maasa ar vinju runaaja par parastajaam garlaiciigajaam lietaam darbs/dziivoshana/balliite. un tad vienaa briidii vinjsh maasu nosauca par 'girl' kas maasai bija iemesls pacelt feminisma diskusiju, jo vinja vairs neesot 'girl' bet gan 'woman'. vinji par to runaaja kaadas 5 minuutes, kad to saklausiija priekshaa seedoshaa, ljoti ljoti ljoti piedzeerusies sieviete, vinjai bija kaadi 35 gadi, vinja bija gliita, kalsna ar melniem matiem un cholku un redstripe bundzhinju rokaa. vinja pieseedaas tam viirietim blakus un ljoti slurpy vaardiem vinjam staastiija, kaa vinjsh ir a total cunt for being so dumb and calling grown woman 'girls'. tad vinja saaka vinjam stastiit par meeneshreizeem, kaa 'blood everywhere down my legs' un kaa lidzko vinjai saakaas meeneshreizes, ka vinja savam teevam esot pateikusi ka vinja vairs nav nekaada meitene fuck off ka she's a woman now so fuck off.
vinja ljoti daudz lamaajaas, un bija tik exhiliratingly smiekliiga, un tas dzheks kljuva tik nobijies un mazinjsh, tas bija radical.
tad tas dzheks izkaapa un mees turpinaajaam runaaties, un vinja pastastiija, ka vinjai maajaas ir suniitis, ko sauc GayGay, un ka vinjam ir zero balls and he thinks he's human. londona ir lolzix

kad mees atnaacaam maajaas, es uztaisiiju lielu bljodu ar salaatiem.
 
 
( Post a new comment )
briinumcepuminjsh[info]french_mime on May 24th, 2014 - 03:21 pm
Yassssss! Lieliski.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on May 24th, 2014 - 03:24 pm
it was such a perfect instance of WIN for feminism!
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on May 24th, 2014 - 05:47 pm
Man vislabāk patīk tā solidaritāte, un tas, kā viņa sāka stāstīt par mēnešreizēm. Man liekas sievietēm vairāk vajadzētu par to runāt par to, lai džeki would finally get over it, tik ļoti nemulstu un nebaidītos par šo tēmu, un lai visbeidzot par to būtu tik normāli runāt, kā par galvassāpēm.
(Reply) (Parent) (Link)