17 March 2013 @ 11:37 pm
kameer veel nav pusnakts  
peedeejo divu dienu laikaa man priekshniece klaareeja, ka man ir jaadomaa vairaak par naudas pelniishanu peec skolas, un mamma, ka man jaaiemaacaas runaat ar cilveekiem par triviaalaam lietaam. tas ir tas ar ko man saistaas dziive, piespiest sevi runaat ar nepatiikamiem cilveekiem, un pelniit naudu ne prieksh kaa.
man nepatiik runaat, un pelniit un man nepatiik dziivot. miraazha! katru reizi, kad es aizrautiigi apsveru, ka varbuut ir saakusies dziive, es attopos un redzu, ka taa bija tikai naiva iluuzija. un katru reizi, kad es attopos shausmiigaa tumsaa, kur pazuud visi orientieri un ir vien baisa aizvainojuma pilna trauksme, ka dziive mani leenaam stumj kaut kur aaraa projaam, es iesliigstu vienaldziibas transaa un sevi paarliecinu, ka taa arii ir tikai iluuzija. to laikam sauc par zelta viduscelju.
 
 
( Post a new comment )
d[info]apzinjaspluusma on March 18th, 2013 - 06:35 pm
:)
man ir jaatziistas, ka tavi ieraksti kopumaa ir baisi liidzigi manaam domaam un notikumiem, un taapeec man vairs negribaas neko rakstiit, jo man skjiet, ka lasot tevi, es lasu sevi, vismaz to, kaa es iedomaajos kaa tu dziivo (te noteikti piestraadaa mana izteele, jo es tachu nezinu kas tu patiesiibaa esi, es pat tevi dziivee neesmu redzeejusi, es pat nezinu tavu vaardu (viss kaartiibaa taatad, jo ja es zinaatu kaut ko, tas, luuk, nebuutu labi it nemaz)) varbuut es taapat speeleejoties velku parareeles, iespeejams, bet ja taa, tad nekad veel nebiju savilkusi tik daudz ar kaadu cilveeku.
man tikai gribeejas sho uzrakstiit.

mhh ko tu studee un ko tieshaam domaa dariit peectam? tas ir viss, ko es jautaashu, savaadaak kljuushu nepieklaajiiga savaas aciis
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on March 18th, 2013 - 08:55 pm
Re: :)
tev noteikti pashai ir ljoti daudz ko uzrakstiit, un to vajag dariit.
man ir prieks, ka kaads speej identificeeties ar manaam paradoksaalajaam un savaadajaam domaam un izjuutaam, kaut kaa muljkjiigi tas paliidz.

studeeju filozofiju un literatuuru, bet nezinu ko ar to iesaakt. varbuut kljuushu par bibliotekaari vai skolotaaju.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]kirkegors on March 18th, 2013 - 09:02 pm
Re: :)
par skolotāju!
(Reply) (Parent) (Link)