25 January 2013 @ 04:23 pm
 
kameer es savaa nodabaa seedeeju istabaa pie sveceem, lakoju nagus un ar vienu aci skatiijos diving bell and the butterfly, maajaas paarnaaca mana flatmate, iesleedzaas istabaa un saaka histeeriski raudaat. es nespeeju samierinaaties un man tas shkjiet tik diivaini, ka vinja ir pati stipraakaa meitene ko es zinu, un ir pagaajis jau pusgads kopsh vinja izshkjiiraas ar savu sirdsaakjiiti, bet vinja veelarvien deelj vinja taa raud. es savukaart esmu emocionaalaakais cilveeks ko zinu, bet neviens zeens veel manii nav raisiijis taadu izmisumu. visa mana raudaashana kas ir tik gauzhi reta ir ekskluziivi deelj eksistenciaaliem konfliktiem.
 
 
( Post a new comment )
[info]methodrone on January 25th, 2013 - 08:33 pm
nu taa ir, tas izklausaas ljoti sakariigi, bet ja taa padomaa, tad tas ir tikai taads skats no aarpuses. it kaa jau viss paliek un neviens neko nenoskalda kaa ar cirvi. bet ja padomaa, ka cilveeks ir taads metafizisks energjijas murskuliitis, un vinjsh to energjiju var lietot, lai radiitu sev dazhaadas attieciibu dimensijas, kuraas celjot un dziivoties, tad katras attieciibas ir taada dimensija. un attieciibu beigshanaas ir taa, ka taa dimensija nekur nepazuud, bet vinja tiek sleegta un vinjaa vairs nekad nevar iekaapt un dziivoties un materializeet dazhaadas lietas un jaunas potencialitaates. vinju var tikai atcereeties un izteeloties un par to skumt, un tik pat labi vinju var aizkraasot ar melnu kraasu un izlikties ka vinja neeksistee. un taadaa zinjaa ir taa 'atnjemtiibas' sajuuta. tava pasha maajaas tavs miiljaakais stuuriitis ir atnjemts un out of limits.
citi cilveeki vieglaak uzreiz kaa skudrinjas kjeras pie jaunaam potencialitaateem, bet citi visu laiku iet skatiities un raudaat pie taa stuuriisha.
es laikam te meegjinu pateikt, ka es nekad neiekaartojos uz palikshanu un izvairos no 'miiljaakajiem stuuriishiem' dziivee un personiibas buuveeshanaa, un skatos shaubiigi un ar skaudiigu neizpratni uz cilveekiem kas taa dara.
(Reply) (Parent) (Link)