08 November 2012 @ 01:16 pm
siirupinj,  
jesus fucking crist on a cracker, es tikko gandriiz dabuuju sirdstrieku, jo man naacaas runaat ar skaisto elektrikji. taas ir kaut kaadas shausmas, es nezinu vai tas ir labi vai slikti. es tachu esmu pieaugushais. bet man uznaaca taada sajuuta, ka visas manas biljons molekulas saak virpuljot kaa mazi motorinji. bija taa, ka vinjsh ienaaca recepcijaa un jautaaja peec putekljsuuceeja, un es tikai uz vinju skatiijos ar zveeriigaam miilestiibas un shausmu pilnaam aciim, un tikai peec paaris momentiem apjeedzu, ka man kaut kas jaaatbild, bet protams, ka es nesapratu ko vinjsh prasa, taapeec man naacaas paarjautaat kaa taadai losei. tad es knapi neapgaazusi visu savaa celjaa aizskreeju mekleet putekljusuuceeju. man paveicaas, ka es actually neizshkjiidu pret griidu bet tiku sveikaa ar nelielu saartumu vaigos. veel es sevi piespiedu smaidiit. vinjsh laikam domaa, ka esmu traka. man vismaz ir prieks, ka es varu atziimeet divus kjeksiishus savaa barikaazhu nojaukshanas tabulinjaa, gan uzdevu triis jautaajumus, gan smaidiiju.

shis ir taads murgs, njemot veeraa ka visi mani draugi ir viirieshu kaartas, un man ir daudz gruutaak runaaties ar meiteneem. viens ir skaidrs, shaadi es pie viira netikshu.
 
 
( Post a new comment )
briinumcepuminjsh[info]french_mime on November 8th, 2012 - 04:38 pm
zomgz. bet iedomājies ka jūs jau divus gadus sēžas blakus čībās un skatāties televīzoru kopā un pēc tam tu apgriez viņa deguna matus, un tad visa elektrība un mistērija norimsies. kaut gan es zinu, ka tas nav iespējams tā iedomāties.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on November 8th, 2012 - 06:21 pm
iedomaaties jau var, bet sajuutas aptumsho praatu vienmeer, im such psycho
(Reply) (Parent) (Link)