07 October 2012 @ 07:47 pm
supervaloda, izmisums  
Kaa lai man ir drosme kaut ko teikt, ja katru labu briitinju es uzzinu detaljas, kas apveersh un pilniibaa maina visus manus uzskatus, kaa lai runaa? Man ir jaarunaa no dazhaadiem skatpunktiem, un visi vinji njemti individuaali ir nepareizi.
 
 
( Post a new comment )
briinumcepuminjsh[info]french_mime on October 7th, 2012 - 11:25 pm
par kādām izmaiņām ir runa?
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on October 7th, 2012 - 11:35 pm
Mans filozofijas darbs dzen mani izmisumaa, es juutos kaa man ir vesels tiirums piebeerts ar kaudzi zinaashanu un vaardu kluciishu, un man vinji jaasakaarto taa, lai buutu kaut kas logjisks un sakariigs. Un tas kaa es visu kopaa interpreteju shkjiet tik galeeji arbitrary, katru reizi, kad es meegjinu.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on October 7th, 2012 - 11:42 pm
pamēģini neatlaist vaļā vienu domu, kamēr tu viņu neesi noformulējusi. manuprāt intelektuāla neticība rodas, ja atmet rokas pie katras nedaudz sarežģītākas domas, tad daudzas idejas ir pamestas pa roku galam un nav īsti skaidrs kā visu sakārtot.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on October 7th, 2012 - 11:48 pm
Ir taa, ka man ir ljoti daudz domas, un taas vislabaakaas domas aizved pie ljoti daudzaam citaam labaakaam un labaakaam, un beigaas sanaak, ka nav beigu, bet tikai taada superiiga progresiiva domu virkne, fraktaalis, un es uzzinu vairaak un vairaak. Ja jau mana eseja vareetu buut taadaa formaataa, tad buutu super duper, bet vinjai jaabuut tik konvenciaalai ar saakumu un beigaam un vienu melns vai balts argumentu. Dude, katru reizi, kad tev ir smagums dveeselee, atceries, ka nekad muuzhaa vairs tev nebuus jaaraksta undergraduate thesis.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on October 8th, 2012 - 11:04 pm
negribi parunāties skaipā?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
: mermaid[info]methodrone on October 9th, 2012 - 01:38 pm
Jaa, totaali gribu, tu shovakar briiva, peec devinjiem?
(Reply) (Parent) (Link)