04 October 2012 @ 06:07 pm
 
Man dazhreiz shkjiet, ka lietas notiek tikai taapeec, ka kaads ir domaajis par vinjaam. Tas izklausaas dumji, es to nemaaku vaardos izsaciit. Par to rakstiija tas trakais Roberts Vilsons, ka evoluucija notika tikai taapeec, ka mees pashlaik vinju petaam.
Es pirms meenesha seedeeju autobusaa no Londonas uz Birmingemu un biju ieklemmeejusi savu domaashanu uz 'what is reality?' sakaraa ar savu disertaaciju. Ik pa laikam aiz loga aiztraucaas garaam fuures ar uzrakstu 'Reality', kaut kaadas fuures, kaut kaada kompaanija, meegjinaaju skatiities cauri mateerijai,  meegjinaaju domaat bez valodas, bez visiem sasodiitajiem signifieds.

Bet tagad, shodien, vakar es uzduuros WHSmiths jaunajam NewScientist numuram 'What is Reality?', kur visi mani jautaajumi un perspekiivas kaa uz delnas izlikti apkskatei. 

Un taa biezhi notiek ar lietaam. Es vienkaarshi gribu already paradigm shift, lai visi atziistaas un publiceejas, ka viss ir piesuucies ar apzinju kaa pankuuka ar kljavu siirupu, un viss ir entangled, superpositioned, nonlocal awesomness. Kaadam to visu vajag sametinaat.
 
 
( Post a new comment )
[info]skaudri on October 4th, 2012 - 09:46 pm
žurnāls - zinātniskais eksistenciālisms (?) .
paradigm shift - zinātnes saplūšana (atgriešanās pie) ar reliģiju, new age un filozofiju. spirāle būs apmetusi loku.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on October 4th, 2012 - 10:21 pm
jaa, es juutos, kaa pasaule ir uz amerikaanju kalninja virsotnes, un tuuliitinjaas sasveersies un atkal brauks lejaa (vai augshaa, kaada nu taa perspektiiva)
(Reply) (Parent) (Link)