28 August 2012 @ 01:24 pm
 
kaapeec man apkaart nevar buut 'iisti cilveeki', kuriem ir pamatoti viedoklji un kas ierosina dziivot un lietot smadzenes. man apkaart ir savaakushies vienkaarshi jauki stagneejoshi puupeezhi.
 
 
( Post a new comment )
[info]bordeaux on August 28th, 2012 - 03:40 pm
Viss taču ir stagnējoši, kad kļūst par pašmērķi - arī tā dzīvošana un centīgā smadzeņu lietošana. Labāk papaijā tiem pūpēdīšiem matus; tāpat jau viss nekad nav tik vienkārši, cik izskatās.
(Reply) (Thread) (Link)
: rachel[info]methodrone on August 28th, 2012 - 03:48 pm
nu jaa, bet es tagad nezinu, vai vinj ir savaakushies apkaart jo es pati esmu puupeedis, vai es kljuustu par puupeedi taapeec, ka vinji ir savaakushies apkaart, un kaads te buutu konstruktiivs risinaajumz
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]bordeaux on August 28th, 2012 - 03:55 pm
Gan jau mijiedarbība notiek abos virzienos - kā vairums gadījumu. Risinājums - arī kā vairums gadījumu - gan jau ierakstīts kaut kādās Šopenhauera atziņās. Tipo, mazāk skatīties apkārt, vairāk skatīties spogulī un tikai ar to, ko tur redzi, arī tad sacensties.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
: rachel[info]methodrone on August 28th, 2012 - 06:27 pm
bet mani spogulis nekad nemotivee un neiedvesmo tikai cilveeki, un mana visas dziives kljuuda ir ka neskatos apkaart. bet ja apkaart ir puupeezhi tad arii nemaz negribaas.
(Reply) (Parent) (Link)