17 April 2012 @ 06:43 pm
 
bet kur tas laiks paliek. man peedeejaas nedeeljas shkjiet, ka laiks aizskrien taa kaa mazs razbainieks un visi visu paspeej izdariit, bet es tikai seezhu pie loga un klausos klarnetes un tamliidziigi. ai kaa gribeetos uzpiipot, ai kaa gribeetos visu visu pagruuzt ar kaajaam prom no sevis, fui, stulbie dedlaini kiss my ass, man reaali naakamtreshdien ir eksaamens priekshmetaa kuram esmu bijusi uz 4 lekcijaam shajaa pusgadaa, un kur mums pat nav iedota lasaamviela, ceturtdien man jaaiensiedz eseja par to nelaimiigo postmodernismu bet manas domas ir uzspraagushas kontinenta raadiusaa un es nezinu kaadaa seciibaa man vinjas jaasavaac. tad pa vidum man ir jaaiestarpina 5 darba mainjas, liidz piektdienai jaanopeerk un jaaizlasa vesela graamata, kartes atjaunoshana, zaalju receptes atjaunoshana, mantu kravaashana, reekjinu kaartoshana bla bla.
jaa, varbuut ja man buus mazaak lietu tad mazaak ruupestu, jaa taa buus, prieksh kam man vajadzeeja visu taa savaakties. ja es nebuutu kautriiga, tad uzriikotu tirdzinju pie maajas durviim kur paardotu visus savus kraamus.
kaapeec es nevaru taa kaa visas taas zhiperiigaas madaamas apmesties rinjkjiitii un teikt 'nu gan, vot tagad es ar visu tikshu galaa' un dungojot saakt shivereeties. ai
 
 
simfonija: bjm - carousel
 
 
( Post a new comment )
zan[info]zan on April 17th, 2012 - 08:55 pm
totāli. es ar nesaprotu, kā tie citi cilvēki pamanās būt produktīvi. man citreiz paiet visa diena pierunājot sevi salasīt drēbes un iebāzt veļasmašīnā, piemēram. par uni nemaz nerunāsim.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on April 17th, 2012 - 08:57 pm
nu tieshi taa, katru dienu kaa brikshnjiem lauzties cauri lai nonaaktu pie kaa produktiva izdariishanas.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
zan[info]zan on April 17th, 2012 - 10:42 pm
dedlaina tuvums palīdz. ja man, teiksim, ir divas stundas līdz lidmašīnai, tad ir diezgan droši, ka iesākto mājasdarbu pabeigšu, lai arī citkārt tas, iespējams, prasītu nedēļu (ieskaitot prokrastināciju, nespējas, visus iespējamos uzmanības novērsējus un objektīvos apstākļus). kvalitāte necieš, jo tur nav daudz kam ciest, haha.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on April 17th, 2012 - 11:26 pm
oi, tu mani iedvesmo, godavaards! manupraat vispaar universitaate ar savaam normaam par rekomendeeto individuaalaas maaciishanaas laiku grib visus apmuljkjot un noshmaukt laiku no dziivoshanas/nekaa nedariishanas
(Reply) (Parent) (Link)