26 March 2012 @ 12:11 am
 
tur jau taa lieta, ka man nekad nekas konkreets nepatiks, man patiks visaadas lietas reizee un peectam nekas no taa, es nezinu kas man patiks piecas minuutes uz priekshu, taapeec taa raustiit sevi un meegjinaat kaut kam piekjerties, apstaaties, piefikseet katru labu briitinju ir muljkjiigi. lai jau viss iet un ritinaas, kas ta man, es taapat tik pa pusei nomodaa pa pusei pati, dariet ko gribiet, dari ko gribi ar mani kosmoss siikais loxs
 
 
( Post a new comment )
briinumcepuminjsh: bobolis[info]french_mime on March 26th, 2012 - 03:06 am
es noskatījos to una femme est une femme, un bāc nekad nebiju redzējusi ko tik kaitinošu. kāpēc viņa uzvedas tik kaitinoši? ja es būtu pazīstama ar tādu cilvēku, man gribētos sist galvu pret sienu.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on March 26th, 2012 - 09:51 am
par ko vinja ir? ai frachu filmas jau taadas preteciozas. man arii biezhi gribas sist galvu
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
briinumcepuminjsh: bobolis[info]french_mime on March 26th, 2012 - 12:15 pm
viņa ir ar šito beibi, kas tev userpic. annu karinu. viņa ir par to, kā tā beibe grib bērnu no sava džeka, un viņš negrib, un viņa viņam uzmācas visādi kā tāda neirotiska muša.
(Reply) (Parent) (Link)
roskild[info]roskild on March 26th, 2012 - 05:16 pm
jā, es zinu kā tas ir. kad var patikt viss reizē un tad nepatikt nekas no tā. tad pēc laika atkal iemīlēties kādā no iepriekšējām lietām un atkal viņu atstāt. un tad tāds saraustīts staigā. bet es par to nedomāju. es ļauju sev būt. jo es zinu, ka pienāks brīdis kad norimšos mazliet.
(Reply) (Link)