17 March 2012 @ 12:45 pm
troubles will be gone  
domaaju, ja dziivotu pirms paaris gadsimtiem, kad vareeja sagjeerbt vairaakas kaartas kleitu, un nopuudereet seju un neesaat cepures un veedekljus, taa lai taa pa iistam var nosleepties. un veel jau arii visa runaashana, kas buutu pakljauta striktai etikjetei, lai nenodotu savu iistumu zem visas graciozaas maskaraades. domaaju, ka taa buutu vieglaak dziivot, taa sleepjoties no iistuma. jo bailes tachu ir no pasham sava varenuma un briiviibas. taadas pashas bailes kaa no sava trakuma, kad dazhaas sekundees tu saproti, ka vareetu izdariit kaut ko aarkaarteeju, sasist tantei pret galvu pudeli vai nakts viduu ieskriet mezhaa vai iekliist pamestaa maajaa un spokoties vai pateikt cilveekiem sejaa atklaati visu ko par vinjiem domaaju. bailes no kaut kaada speeka, ko var sajust fiziski taadus speeka uzplaiksniijumus kaa vasaras negaiss kaut kur galvas un sirds viduu kas aizradiee visapkaart elektriskiem vilniishiem
un tik biezhi shkjiet, ka visaadas taa speeka izpausmes notiks netkariigi no manis, ja vien uz kaut mirkliiti atljaushu, zaudeeshu modriibu, taapeec jau tik gruuti ir izkaapt aaraa no savas istabas. taada pastaaviiga, tuuliit izshkjiidiishu sajuuta, tuuliit kaut kam kaa magneetinjsh piekjershos, sapluudiishu
jo vairaak zinu jo palieku nelaimiigaaka, jo vairaak dziivoju jo vairaak izzuudu, man shkjiet, ka vispaar vairs nezinu dazhreiz, ka esmu un kas esmu, tikai katru reizi, kad izkaapju tomeer no istabas un runaajos ar cilveekiem un daru darbinju, tikai tad atkal var piekjerties pie pasaules bet negribu, citaadaak jau tikai taada pienenjpuuka
 
 
( Post a new comment )
briinumcepuminjsh: cloudz[info]french_mime on March 17th, 2012 - 03:03 pm
ko lai dara kad ir bakteriāls mandeļu iekaisums, bet nevar dabūt ārstu vai antibiotikas līdz pirmdienai? man sāp viss, galva, ausis, kakls, viss.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on March 17th, 2012 - 03:08 pm
pirmkaart nesmeekjee, nopeers manuka +10 honey, apeed kjiploku, dzer ljoti daudz teejas un shkjidrumu, lai skalotu asinis, varbuut izteelojies, savu kakla chakru kaa mirdzoshu svaigu zilu gaismu, un izgulies, lai kjermenis var koncentreeties tikai un vieniigi uz antibodies, neshkjeerdee energjiju. un vienmeer atceries, ka ja paliek pavisam traki, vari saukt aatros, uk ir pa briivu. juutu liidzi, es skaitiishu par tevi affirmaacijas.
ar kaklu saslimshanas rodas deelj kaut kaadas neefektiivas aiztureetas komunikaacijas.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
briinumcepuminjsh: bobolis[info]french_mime on March 17th, 2012 - 03:15 pm
man gan visvairāk sāp adenoīdi (tās mandeles kas ir laikam kaut kur aiz deguna) un pakausis, kad es kustinu galvu.

it's so unfair, kāpēc tieši tagad, kad man ir jāraksta disertācija...

es apēdu ķiploku un nonstopā dzeru citronu sulu, visu laiku tā it kā tā būtu sistēma.

kā tev liekas tādā waitrose ir manuka honey?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on March 17th, 2012 - 03:21 pm
ofic, vinjsh ir arii lielajos vai videeji lielajos tesco un sainsburys. mosh aizej uz boots un paprasi lai tev iedod kaut kaadas zaales, tur uz vietas ir farmaceiti, kas orienteejas slimiibaas, ofic taa izdari ok?
man arii bija ljoti slikti vakar un shodien, bet vismaz nav esejas palikushas. tas tev noteikti ir deelj stresa.
izdari tagad taa, ka aizej uz boots, un tad uz waitrose, un ej maajaas un guli, ja tev jaaraksta, tad shodien tikai minimaali, un izgulies, taa visaatraak var izaarsteeties. nopeerc mosh arii valerian root, izdzer 3 kapsulas, tas dos 2h miegu. poor bunny
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on March 17th, 2012 - 03:23 pm
kā tev liekas boots farmaceiti var izrakstīt antibiotikas?
es nezinu vai iešu, jo man ir riktīgs temperatūra, es laikam pajautāšu uzmai, lai viņa man nopērk manuka honey..
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on March 17th, 2012 - 03:30 pm
shaubos, nu jaa es zinu ka kad ir fever nekur negribas aaraa iet. paprasi uzmai vai piiteram, veel arii ja tev ir apetiite apeed lasi, vinjaa ir vielas kas stiprina sirdi un imunitaati.
mosh pazvani kkaadiem aatrajiem un paprasi ko tev vislabaak dariit, manupraat var pazvaniit kkaadam nhs konsultatiivajam dienestam.
nestreso par esejaam, tu visu uzrakstiisi, tev veel ir daudz laika. tev reaali vajag 3 dienas lai visu uzrakstiitu, un ir cilveeki kas var uzdrukaat 6000 vaardus dienaa, you can do it tooo!
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on March 17th, 2012 - 03:38 pm
jā es šodien neko nerakstīšu tikai skatīšo bachelor un dzeršu citronu sulu.

tikko pazvanīju kaut kādam nhs doctors on call un pastāstīju par saviem simptomiem un man pateica, ka man atzvanīs ārsts un moš mani apciemos.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on March 17th, 2012 - 04:40 pm
tad labi, vinjsh tev iedos tad zaales, un jaa skalo mosh kaklu ar saalsuudeni kaa beerniibaa
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
briinumcepuminjsh: cloudz[info]french_mime on March 17th, 2012 - 05:34 pm
manuka honey ir tik garšīgs! un man parasti medus negaršo. viņš ļoti sasaucas ar manu source energy, jo es tikko apēdu vienu karoti ar viņu un jūtos neizskaidrojami priecīga.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on March 17th, 2012 - 08:29 pm
jaa vinjsh ir very rich and nezinu, earthy
tu brauksi shpriceeties?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on March 17th, 2012 - 09:14 pm
špricēties? O_O what is the meaning of this? es biju pie viena dreamy ārsta un viņš man izrakstīja penicilīnu, kuru es savācu iekš boots tabletīšu formātā.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on March 17th, 2012 - 09:40 pm
aa domaaju ka tev vinju shpricees
(Reply) (Parent) (Link)