16 March 2012 @ 03:14 am
feminisms  
jau zinu, ka tas nav iipashi praktiski, bet ja pasaule nebuutu buuveeta uz taadu kapitalistisku sausinju logjiskajaam paradigmaam, manupraat, visi buutu laimiigaaki. ja pasaule buutu buuveeta uz sievieshu izslaveeto tumshumu un haosu un psihozeem, kas iisteniibaa ir paarprasta gliitu dimensiju daudzkraasaina daudzveidiiba un bezgaliiga piemeeroshanaas lovey dovey kompromisa speeja
visa shii represija beigsies ar to ka es sho dziivi atkal buushu izniekojusi un taapat kaa pieprieksheejaa atkal kljuushu par spoku, kas nakts viduu mezhaa skalji kliedz lai pats no sevis kaut ko izbiedeetu aaraa
 
 
simfonija: psychic ills - 4am
 
 
( Post a new comment )
briinumcepuminjsh: cloudz[info]french_mime on March 16th, 2012 - 05:24 am
līdz cikiem tu būsi augšā? gribēsi pārlasīt manu eseju un ieteikt kļūdas, vai arī tev pašai arī ir eseja?
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on March 16th, 2012 - 05:28 am
dunno, es varbuut neieshu guleet un vnk braukshu ar pirmo auobusu iesniegt, bet then again, esmu jau gandriiz pabeigusi so varbuut tomeer paguleeshu. sorrz, manas smadzenes ir izsmeltas un pati paarbaudiishu savu gramatiku tik skolaa no riita..
(Reply) (Parent) (Link)
[info]methodrone on March 16th, 2012 - 05:29 am
tu jau savu pabeidzi?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on March 16th, 2012 - 05:33 am
no worries. es nezinu, es it kā uzrakstīju visu, man tikai jāuzraksta līdz galam pats pirmais paragrāfs un pats pēdējais paragrāfs, un tad jāpieslīpē vidus un jānoņem nost liekie vārdi, bet es nevaru tam pieķerties klāt, jo man liekas ka pirmajam paragrāfam jābūt grandiozam, therefore it's pressurizing me. bet jā galveno visu esmu sarkastījusi, ko gribēju.

congratz, ka savu uzrakstīji!

es laikam neiešu gulēt, citādāk aizgulēšos ofic.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on March 16th, 2012 - 05:36 am
vispaar es tagad rakstu sheit eseju par women's writing un taa ir taada divkosiba ka kameer meec maacaamies par to ka sievieteem ir jaaljauj rakstiit haotiski un bez struktuuras, jo taads ir vinju krutais domu gaajiens, man ir jaaraksta taada uptight eseja.

bet congrats tev arii 7000w to go, yay! (piedod)
(Reply) (Parent) (Link)