Chow Mein and a pint of booze - bērzu tāss dibenā

About bērzu tāss dibenā

Previous Entry bērzu tāss dibenā26. Feb 2011 @ 12:01 Next Entry
(esi tiesīgs spriest?)
From:[info]lasitajs_nr1
Date: 26. Februāris 2011 - 13:40
(Link)
Interesanti bija lasīt - jāatzīst, tieši vakardien atklāju šo minēto blogu un tas bija saviļņojošākais atklājums Latvijas blogosfērā nu... kopš veciem laikiem. Zīmīgi, ka tas ieviļņojis arī citus.
Un tomēr par jūtām nav tik vienkārši tikt skaidrībā. Tā uzreiz norakstīt čali uz dzeguzēm galvā arī it kā nevar. Neko daudz nezinu par to prānu, bet ja tā ir taisnība, ka cilvēks tādā veidā var iztikt un ja šis čalis nodevies nopietniem fiziskiem (un varbūt arī garīgiem) vingrinājumiem, lai nonāktu šādā advancētā stāvoklī - tad viņš it kā pelnījis nevis mūsu izsmieklu, bet apbrīnu. Katrā gadījumā - vispirms vajadzētu saprast, kas īsti ir ar to neēšanu/prānas ēšanu. Tad arī varētu kārtīgāk apdomāt šo visu lietu.
Bet skaidrs, zināma deva marazmātiskuma tur strāvo cauri tikvaitā. Katrā gadījumā grūti iedomāties, kādēļ tik visnotaļ intīmas lietas kā augsti garīgie un fiziskie vingrinājumi ir detalizēti jāatspoguļo internetos. Un tēlainie fēču apraksti - jā, viennozīmīgi lieki. Tomēr, kā jau minēju, varbūt visā tajā prānas padarīšanā tieši fēču ārējam izskatam ir kaut kāda fundamentāla loma, un mēs to vienkārši nezinām.
Vienvārdsakot, vajadzētu šīs prānas lietas ekspertu studijā.
(esi tiesīgs spriest?)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba