Chow Mein and a pint of booze - es ar jums lepojos

About es ar jums lepojos

Previous Entry es ar jums lepojos2. Okt 2009 @ 09:56 Next Entry
par spīti bēdīgajai situācijai valstī un bezgalīgajai negāciju plūsmai medijos, ir tomēr cilvēki, kas spēj atsvaidzināt un ienest saulesstariņu pelēkajā ziņu lentes kompostkaudzē. saņemamies un uz trīs-četri pasakam lielum lielo paldies @janitors par piegādāto linku uz TVnet, kuru atļaušos pārpublicēt savās piezīmēs

Kāpēc LTV-1 atbalsta svešus internetportālus?

Laikam jau arī LTV-1 nav spējīga izveidot savu vai izmantot latviešu internetblogus, tāpēc katru vakaru LTV-1 atskan - ar mums jūs varat sazināties internetportālos twiter, you-tube un tur vēl visādos angļu vai amerikāņu portālos.

Tā kā arī man reizēm būtu ko teikt, es nolēmu piereģistrēties tajā twiterī. Nekas tur nesanāca. Cik sapratu, tad nav derīgi ne mans latvieša vārds, ne uzvārds, ne e-pasta adrese, ne arī manis izdomātā iesauka šim portālam.

Diemžēl es neesmu dzīvojis Anglijā, neesmu mācījies angļu valodu un man nav saskarsmes ar angļiem. Es šo valodu esmu apguvis tikai tik daudz, cik man ir nepieciešams darbā, un tie ir atsevišķi tehniskie termini. Vai tiešām man tagad ir jāiet angļu valodas kursos tikai tādēļ, lai es varētu izteikt savu viedokli Latvijas Televīzijas atzītajos internetportālos?

Pie komunistiem vajadzēja krievu valodu, tagad oficiālā valsts televīzija atbalsta tikai angļu valodu, vai tā nav klaja ņirgāšanās par savu nāciju? Un kurp tad vispār mēs beigās nonāksim? Valsts būtībā ir izpostīta, es kā vienkāršs strādnieks, šeit vispār neskaitos nekas, mani bērni jau sen šo valsti ir pametuši un nevar atgriezties, jo ir parāds bankai, kuru šeit nevar atdot. Arī vēlēšanas, spriežot pēc pēdējiem to rezultātiem, ir apšaubāms process. Nu nevar būt tā, ka pie varas nonāk tieši tautā visnemīlētākie politiķi. Bet, spriežot pēc visām tām gandrīz neiespējamām dīvainībām valsts augšgalā, esmu ļoti pārliecināts ka tieši tādi paši procesi notiek arī vēlēšanu iecirkņos. Ļoti apšaubāma jau ir tā vēlēšanu zīmju padarīšana, kad katrai partijai ir sava vēlēšanu zīme. Skaitot tās zīmes, tur var sabāzt, ko tik vēlas, jo lieku zīmju iecirkņos netrūkst, bet komisijās ir tie paši funkcionāri, kuri ir valsts pārvaldē.

Bet viņi ir īsti "faķīri", to viņi pierāda visu laiku. Tikai diemžēl man neļauj piedalīties diskusijā par šādiem un citiem tematiem, jo LTV viltīgi ir uzlikusi ierobežojumus pielaidēm tām.
(esi tiesīgs spriest?)
[User Picture Icon]
From:[info]black_data
Date: 2. Oktobris 2009 - 11:52
(Link)
Nu, beidzot darbaļaudim ir dalecis, ka viņš neskaitās nekas. Vismaz tik daudz.
From:[info]s
Date: 2. Oktobris 2009 - 13:17
(Link)
Diemžēl es neesmu gājis skolā, neesmu iemācījies lasīt un man nav saskarsmes ar grāmatām un žurnāliem. Avīzes esmu izmantojis tikai tik daudz, cik nepieciešams kādreiz, kad tualetes papīrs beidzies. Vai tiešām man tagad ir jāiet skolā tikai tādēļ, lai es varētu izteikt savu viedokli Latvijas Televīzijas atzītajos internetportālos? Bet man taču arī reizēm ir ko pateikt!
[User Picture Icon]
From:[info]antuanete
Date: 2. Oktobris 2009 - 13:26

(Link)
:D
(esi tiesīgs spriest?)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba