Chow Mein and a pint of booze - banānu nemēdz būt par daudz

About banānu nemēdz būt par daudz

Previous Entry banānu nemēdz būt par daudz22. Jul 2009 @ 22:44 Next Entry
aizvien vairāk pārliecinos, ka valstij nerūp mazie uzņēmumi - jo vairāk cenšamies izdzīvot, jo vairāk atbildīgie dienesti cenšas padarīt dzīvi neciešamāku. tiešām nesaprotu pēc kādiem kritērijiem tiek atlasīti darbinieki, ja viņi nesaprot, ka grāmatvedību var taisīt gan ekselī, gan openofisā - pārsteigums tajā galā izbeidzās, kad atgādināju, ka mazo lauksaimniecību īpašnieki mēdz to visu arī ar roku rakstītu iesniegt. vienvārdsakot sajūta tāda, ka mēģinām slēpt atmazgātos miljonus, nevis cenšamies savilkt galus kopā. vēl nenormāli piedūra fakts, ka dažs labs visu laiku tikai teica, ka tāds un tāds dokuments neesot, tomēr katru reizi tika ar pirkstu norādīts, ka redz ir tur un tur. ehh, nu ko lai saka - drīz pienāks brīdis, ka sapakos mantiņas šeitan un piereģistrēsies citur, lai nenāktos nervozi pīpēt pēc katra pārmetuma par to, ka visi normāli cilvēki redz lietojot jumi un ekselis neesot attiecīga programma.

p.s.
rīt skaidrošu kāpēc man nav open office licenzes :)
(esi tiesīgs spriest?)
[User Picture Icon]
From:[info]str
Date: 22. Jūlijs 2009 - 23:05
(Link)
vid`am?
[User Picture Icon]
From:[info]madevil
Date: 23. Jūlijs 2009 - 00:33
(Link)
ja nu tik ļoti viņiem akurāt gribās palasīt - reku lasāmviela :D
http://www.openoffice.org/license.html un apakšlinki
[User Picture Icon]
From:[info]madevil
Date: 23. Jūlijs 2009 - 00:39
(Link)
īsāk sakot izgriezums no wiki - "The free software license under which OpenOffice.org is distributed ALLOWS UNLIMITED USE of the software FOR BOTH HOME and BUSINESS USE, including unlimited redistribution of the software."
[User Picture Icon]
From:[info]mazheks
Date: 23. Jūlijs 2009 - 00:41
(Link)
gracias ;)
[User Picture Icon]
From:[info]komentators
Date: 23. Jūlijs 2009 - 09:15
(Link)
kāds vienkārši ir idiots, nekas vairāk.
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: 23. Jūlijs 2009 - 10:35
(Link)
uzņēmēj darbība Latvijas banānu republikā nav paredzēta, ja neesat Lemberga stipendiāts, Šķēles peramais puika vai Gailim vistiņa. Maza uzņēmējdarbība, nav nedz atbalstāma nedz intresanta. Un VID ir iestāde ar pasaulē stulbāko darbinieku kontingentu uz kvadrātmetru. Pie viņiem tikai dzērumā un nedod dievs ar jautājumiem.
(esi tiesīgs spriest?)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba