mazaa_mija - liptovský mikuláš [entries|archive|friends|userinfo]
mazaa_mija

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

liptovský mikuláš [Jul. 7th, 2007|02:48 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
vakardienas lētās plastmasas kafijas krūzītes ir pārvērstas 500 bildēs, bet vairs to sūdu nespēju iedzert, lai dabūtu normālu kafiju un internetu ir jāvelkas uz centru (max 5 min) bet nav laika kad:(. Internets šinī miestā ir pilnīgs sucks, skraidu ar savu laptopu pa centrālo laukumu, lai atrastu kaut vienu svītriņu.
Pasniedzējs man ir kruts džeks, kas visu laiku ķiķina, bet ir spējīgs arī izstāstīt labas lietas, kā savilkt kopā dažādus laikus, vietas un piešķirt tam visam jēgu. Katru vakaru notiek prezentācijas un lekcijas, vakar labākais bija Steve Simon http://stevesimonphoto.com/. Šodien būs JOACHIM FROESE, www.joachimfroese.com (mans pasniedzējs), un vēl visādi kadri, tad jau redzēs, ko viņi vēstīs.
Pagaidām izskatās, ka vēl visi nav kārtīgi iesēgušies, jo vakara tusiņi ir tādi paplāni, bet gan jau ka ar katru dienu ies aizvien labāk. Es jau uz tiem vakariem lieku lielas cerības (galvenais ir ietusēt ar pasniedzējiem no dažādām grupām, jo te ir tāda dažādība. Sākot ar vecajām tehnikām (taisa bildes uz akmeņiem), gan arī visādi citādi frīki, un klasiķi! Pārsteidzoši, ka viņus viens mazs Slovāku ciems ir savācis vienkopus:) Bet paskatoteis uz galerijas direktrisi jautājumi atkrīt – cilvēks virpulis, pati uzdod jautājumu un pati atbild, pati saka runas, un negaidot tulku pati norunā visu angliski, vai arī otrādāk, vispirms angliski, tad vietējā mēlē (ja kāds atgādina)!
labi jāiet laikam viņa sameklt, lai iemaksātu kaut kādu depozītu! Citādi nezinu, kas ar mani notiks, ja viņa kļūs nikna:) aizsūtīs vēl mājās...
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:July 7th, 2007 - 06:01 pm
(Link)
čau, sirds.
es šodien konferencē atrāvos no divām pulkvedēm Viesulēm. scary shit! iesniedz depozītu vismaz digitālā formātā.
izskatās, ka beidzot iešu gulēt. kopš tavas aizbraukšanas vairāk kā 3-4 stundas pa divi lāgi nav sanācis nosnaust. pēc apaļas diennakts ejam svinēt cika inaugurāciju ČĒesmitniekos, līdz tam jāpaguļ, jāuztaisa 2 katalōgi un 1 fonta stils. ārā tik kruts laiks, ka tikai sēdēt uz palodzes un lūrēt uz beibēm, bet okulāri sūrst, un jumts viļņojas :)
sagaidīšu tik razbainieciņu, kas solījās iekāpt pēc nāras tīkliņa, un žigli cisās.
apskatīju Saimona bildes - parāva diezgan stipri.
tup un turās!
bbb :)