Man pašai savas cigaretes -

About  

Previous Entry 30. Sep 2015 @ 17:12 Next Entry
Iekritu skumjās. Par to, ka tik viegli padevos "tikumības" provokācijai un atdevu lielu daļu šīs dienas enerģijas zombijiem Ušakovam, Stepaņenko, Aldermanei un tiem, kas aiz viņiem. Sīrijā krīt Krievijas bumbas, Saskaņas Rīgas dome mūs drāž pēc pilnas programmas, bet visa tā mūsu pašapmierināšanās sociālajos tīklos, nemaina pilnīgi neko. Nu labi...uz mirkli saliedē mūsu draudzīgo un ļoti mazo ideālistu pulciņu kopīgā sāpē, vaimanās un ironijas paraugdemonstrējumos.
Tagad iekritu skumjās, par to, ka iekritu skumjās, nevis paliku tādā svētīgā bļaģ stāvoklī.
(Un Tu?)
From:[info]unpy
Date: 30. Septembris 2015 - 17:26
(Link)
Par to, ka globālās konkurētspējas indeksā Latvija ir 44. vietā, kamēr Lietuva 36. , bet Igaunija 30. , bet tiks celti nodokļi, kas šo indeksu vēl nogāzīs lejā, nav jau vērts cepties, jo tas nevienu neinteresē, kleevers vai "bļaģ" kādā dzejolī ir tās svarīgākās lietas "progresīvajai inteliģencei".
[User Picture Icon]
From:[info]maya
Date: 30. Septembris 2015 - 17:35
(Link)
nē, nu nav jau tā, ka par bļag kāds cepās, bet par cenzūras pazīmēm, kas uz šī te fona http://www2.news.ykt.ru/article/20694 , protams, ir saviļņot spējīga tēma un ... ja tā paskatās, ir saistīta arī ar Krievijas bumbām Sīrijā.

tomēr...zinot latvijas žurnalistikas labākās tradīcijas, viss tā arī paliks "bļaģ" un viendzimuam laulību līmenī, neviens nepajautās par ušakava bijušās sievas tikumībuvai aldermanes zelta mēles likumību

un jā, globālās konkurētspējas indexa konkurētspēja twiterī un FB ir tuvu nullei. tāpēc, ka mūsu rīcībspēja ir zem nulles
[User Picture Icon]
From:[info]ieva
Date: 30. Septembris 2015 - 17:33
(Link)
aha, i hear ya.
bet jā, man (arī) izskatās, ka nav un nebūs. un skumji un dusmīgi no tā vienlaikus. nez, kkā laikam negribas atdot to cerību, but then again - dati ir nepielūdzami. dati, kuru, tiesa, nemaz nav.
svārstos iekšēji starp latvijas pases nahrenizēšanu un teju vai mocekļa cēli šķembaino ceļu (negribētas) izaugsmes vārdā. jau ilgi. citiem vārdiem - ļoti divējādas sajūtas šī visa sakarā.
From:[info]saka_taisniibu
Date: 30. Septembris 2015 - 17:59
(Link)
Lol, pases nahrenizācija ir Dimitera vai Girsa tipa solis. No kurienes šāda eksaltācija, kas vainas pasei, vēl jo vairāk Latvijas valstij, vēl jo vairāk latviešiem? Ar ko tik īpaši, ka tiešī šī pase, šis simboliskais objekts, jānahrenizē? Uzreiz caur mistisku sublimāciju notiks kaut kāda atvieglošanās, tāds kā vudū? Izglītotu cilvēku vudū, protams, tā ir, ka uzkrāj spriedzi un projicējas bezgalībā.
[User Picture Icon]
From:[info]ieva
Date: 30. Septembris 2015 - 19:57
(Link)
jā, ir simbolisks spēks šai žestā, tieši tālab ar to flirtēju. taču runa galu beigās te par tīri praktisku žestu, kopš nedzīvoju tēvzemē, proti, nahrenizēt ne jau sadedzinot, bet nomainot tomēr pilsonību tuvākajā laikā.
[User Picture Icon]
From:[info]maya
Date: 1. Oktobris 2015 - 10:03
(Link)
sevis izslēgšana no klubiņa negarantē tā ietekmes mazināšanos :))
es jau arī pārsvarā slēpjos, bet rekā..reizēm logi ir vaļā un bļaustīšanās ir dziradma arī manā koka štābiņā
[User Picture Icon]
From:[info]ieva
Date: 1. Oktobris 2015 - 16:32
(Link)
true, bet neesmu jau arii tik naiva, lol, lai domaatu, ka garantee, u know. tak desperate times desperate measures, taa teikt ;)
[User Picture Icon]
From:[info]shelly
Date: 30. Septembris 2015 - 20:33
(Link)
Ļoti trāpīgi.
(Un Tu?)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba