Piezīmes

> recent entries
> calendar
> friends
> profile

Thursday, September 17th, 2009
10:36a
Kārtējo reizi man patīk šitie vides aktīvisti. Vienkārši smieklīgi.
Kāda starpība kā to dzīvnieku nogalina? Ētika tāpat ir kaut kāda rīcība, ko kaut kāds cilvēku kopums vienkārši definē par pareizāku rīcību nekā citu.

No rīta vēl bija iespēja pavērot nedaudz 900 sekundēs kā divas puses to pārsprieda, žēl, ka nebija līdzvērtīgi diskutētāji, jo lopkopju pārstāvis nebija pietiekami gatavojies un runāja ar nepietiekamu pārliecību. A dzīvnieku aizstāvji jau kā parasti - tas ir nežēlīgi, bet mēs spēsim atrast citus ekonomiskos ceļus, kā to darīt, redz valsts kārtējo reizi ir novesta tik tālu, ka nabaga lopkopim ir jāķeras pie tik nežēlīgas slepkavošanas. Vispār jau smieklīgi, jo otrā pusē stāv nabaga lopkopis, kas īsti neredz starpību kā to darīt. Skaidrs ir viens, ka nekur citur viņš to tirgus nišu neatradīs, a te ir reāla iespēja.

(comment on this)

5:45p
[info]hesse ieraksts par Nīči un pārcilvēku definīciju labi parāda šādu pārcilvēku pārcilvēciskumu, vai varbūt pareizāk būtu teikt cilvēciskuma zaudēšanu?
Ja var ticēt evalūcijas teorijai, tad cilvēks ir radies no pērtiķiem, bet pērtiķi uzturā praktiski nelieto gaļu. Tad rodas jautājums - vai mēs patiesībā neesam pārpērtiķi, kas ar gaļas ēšanu ir spējuši pacelties pāri pērtiķiem?
Diez vai pirmie cilvēki sāka izmantot darba rīkus, lai apstrādātu laukus un iegūtu tikai veģitatīvo pārtiku.

(4 comments |comment on this)

6:39p
Vot kāpēc es skolā nemācījos elektroniku?

Salikām shēmu, lai var kontrolēt divus motorus, kas griežas uz priekšu vai atpakaļ, bet no baterijas nepienāk pietiekama jauda. Motoru pieliekot uzreiz pie baterijas tas griežas, a vot caur visu pārējo shēmu vairs nē. Moš kāds ir ar tādām lietām nodarbojies un var pastāstīt par H-bridge un to, kā var salikt, lai viss normāli strādātu.
Nē, nu pagaidām vismaz pozitīvi, ka kaut kas strādā, jo lampiņa jau deg un pārslēdzot pretējā virzienā deg cita lampiņa. Bet strāva kaut kur pazūd. Bl.

(7 comments |comment on this)

9:04p
Iepatikās tēma par pārcilvēkiem. Liekas, ka dažiem pārcilvēkiem es mierīgi varētu piemērot, kādu no pārcilvēka skaidrojumiem.
Poll #16646 Pārcilvēki
Open to: All, results viewable to: None

Kas ir pārcilvēks:

View Answers

Cilvēks, kas savā dzīvē nav bijis kūtī, bet ļoti labi zin, kas tur ir humāni, bet kas nav
1 (11.1%)

Cilvēks, kas ir palicis tik pār, pār, ka viņš vairāk nedrīkst pieskarties netīri, pretīgām lietām, piemēram, fekālijām, jo šādi varētu zaudēt savu pārcilvēka esamību
1 (11.1%)

Cilvēks, kas ir spējis sevi aprakstīt un vēlāk veikli ieviest pārcilvēka definīciju, kas dīvainā kārtā sakrīt ar šo aprakstu
2 (22.2%)

Cilvēks - mežonis, kas dzīvo mežā, nogalina zvērus un visādi citādi cenšas dzīvot naturāli
1 (11.1%)

Cilvēks, kas tic, ka pārcilvēki nav
2 (22.2%)

Pārcilvēki, neeksistē
3 (33.3%)

Specificēšu komentārā
5 (55.6%)

Pārcilvēkam piemītošās īpašības

(49 comments |comment on this)


<< previous day [calendar] next day >>

> top of page
Sviesta Ciba