Piezīmes

> recent entries
> calendar
> friends
> profile

Monday, May 25th, 2009
7:08p
Maģistra darbs veiksmīgi ir iesniegts, tagad vēl ir divas nedēļas laika, lai sagatavotos prezentācijai. Katrā ziņā esmu jau sasniedzis stāvokli, kad pārāk neuztraucos par tā vērtējumu. Pirmkārt, es noteikti varēju uzrakstīt labāk. Otrkārt, jau ir citi aspekti.

P.s. Ceru, ka [info]ee nav aizmirsusi savu solījumu pirmdien atbildēt.

(11 comments |comment on this)

8:59p
Tikko rakstīju komentāru un izdomāju baigo fīču. Visādi sensori un smadzeņu viļņu lasītāji jau ir gana tālu attīstījušies, lai ar tiem varētu mēģināt lasīt cilvēku emocijas. Nu vismaz varētu kaut kādā ziņā to darīt. Līdz ar to rakstot tekstu varētu mēģināt arī pierakstīt pie tā emocijas.

Tā emociju attēlošana varētu būt nedaudz ķēpīgāka lieta, bet nu tāpat tas varētu būt fun, ja lasi tekstu un izjūti autora emocijas.

(comment on this)

11:32p
Man vienkārši patīk, kad cilvēki mēģina pieiet lietām kaut nedaudz analītiski, taču [info]hesse savā ierakstā to ir spējusi tikai daļēji.

Diezgan vienkārši ir pateikt, ka ceļi ir slikti un vainīgs pie tā ir Ainārs. Patiesībā mēs mierīgi varētu vainot arī Gerharda kungu, jo viņš taču ir satiksmes ministrs!
Bet tad varam paskatīties latvijas autoceļu datus:

Liekas neviena satiksmes ministra laikā tā īsti tie autoceļi nav uzturēti pienācīgā kārtībā. Mēs pat varam paskatīties, ka viena no TB/LNNK ekonomikas plāna izstrādātāja, R.Zīles kunga, laikā šie ceļi tikai uzturēti diezgan nožēlojami - ap 100 atjaunotiem kilometriem. Hmm, bet liekas, ka Zīles kungs pie tā nav vainīgs, jo vainīgs ir tikai viens X.

Statistika par pēdējiem gadiem gan nav pieejama tādā īsti normālā formātā. Ok, varam no šiem 2009. gada datiem saskaitīt, ka šobrīd ir plānots remontēt ap 400km seguma, kas tāpat nav pietiekami.
Liekas, ka man ir problēmas ar domāšanu un kāds man no šiem datiem varētu palīdzēt izdarīt secinājumu, ka pie visām autoceļu problēmām vainīgs ir tikai viens cilvēks.
Es tiešām ceru, ka kāds inteliģents cilvēks, man varētu izskaidrot, kāpēc šie autoceļi ir šādā stāvoklī un varbūt varētu norādīt vainīgo personu!

P.s. Ņemot vērā, ka lasīju burvīgu komentāru par to, ka arī autoceļu fondu varētu likvidēt, tad tiešām varētu nākamajos gadus pie jaunajiem satiksmes ministriem redzēt patiešām strauju remontdarbu palielināšanos līdz 1000km, lai mūsu autoceļi būtu teicamā stāvoklī! :D

P.p.s. Mācīsimies domāt racionāli, lai mūsu tautas inteliģences līmenis tomēr lēnām spētu pacelties. Un nemēģināsim vainot kādu par to, ka kaut kas nav izdarīts, bet tā vietā izdarīsim to labāk, lai parādītu, ka tas tomēr ir iespējams.

(13 comments |comment on this)


<< previous day [calendar] next day >>

> top of page
Sviesta Ciba