entries friends calendar user info Previous Previous Next Next
Mikrorajona dievu meklējot - Aalborg
marule
[info]marule
Add to Memories
Tell A Friend
Aalborg
Izstaigāju drusku pilsētu un jāsaka, ka skaisti. Saglabātas mājas no 16. un 17. gadsimta - tāda mājīguma un senatnīguma noskaņa. Turpat netālu, protams, arī jaunākas ēkas, bet vecās ir patīkamā vairākumā. Nez vai tas ir dāņu humors, bet uz Jaunavas Annas ielas pilns ar krogiem, kas mazliet atgādina tādus, kas redzēti amerikāņu vesternu filmās. Un nosaukumi sākot ar Las vegas un beidzot ar Žirafi un Tīģeri.Pamanīju arī vairākas interesantas mākslas galerijas. Ir visādas smukvietas, ko gribētos fotogrāfēt. Šajā sakarā tik tagad atskārtu cik ļoti pierasts, ka par to gādā "kāds cits", bet nu mazliet kožu pirkstos, ka aparātis nav līdzi. Labi gan, ka uz to brīdi, kad atgriežos pilsētā no darba, veikali jau palēnām veras ciet citādi man noteikti gribētos viskautko nopirkt (a naudiņa ta jātaupa!). No kanēļhitleriem jau gan es nespēju atteikties - neprasiet no manis pārāk daudz! :)
Tad nu esmu atpakaļ savā šikajā hotelī sapirkusies burkānmaizi, sieru un šokolādi un tagad nevaru saprast, vai ēdienu iepakojumus drīkst mest viesnīcas atkritumos vai arī es savs_pārtiks te ēst nedrīkst?!
Ā, un vēl mani te pārsteidza tas, ka pārtikas veikalā Fakta vairs nenotiek nekāda naudas pasniegšana pārdevējai rokās (laikam negrib smērēties ar "netīro" naudu) - tam tagad ir speciāls automātiņš pie kases, kurā jāsamet naudiņa.
Comments
inese_tk From: [info]inese_tk Date: August 10th, 2009 - 11:02 pm (Link)
jebkurā normālā viesnīcā Tu vari nest iekšā un ēst ko gribi.
Tallinas 4zvaigžņu viesnīcas bufetē mums uzsildīja Stokmanā pirktus siltos salātus un iedeva galda piederumus. Portugālē savukārt iedeva nazi, ar ko griezt pašiegādāto sieru un sāli arī dabūjām no viesnīcas restorāna.
viesnīca tak nav bārs ;)
marule From: [info]marule Date: August 11th, 2009 - 09:28 am (Link)
es tak nezinaju. man likas, ka ar visiem tiem minibariem un dargajiem restoranpiedavajumiem shamie negribes, ka es istaba niekojos ar vietejaa veikalaa pirktu eedienu :)
drew From: [info]drew Date: August 10th, 2009 - 11:49 pm (Link)
Ojā, tā Jomfru Ane Gade viņiem baigi slavena skaitās. Aalborgas lepnums, hehe
3 comments or Leave a comment
profile
marule
User: [info]marule
Name: marule
calendar
Back November 2021
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930