Pirmdiena, 11. Apr 2011, 18:46
Šausmu bildes no auto remonta

Šis ir krosposts no Glupais information. Vari komentēt gan šeit, gan tur.

Reiz sensenos laikos (pāris nedēļas atpakaļ) paliku ar auto uz lielceļa, jo nesaprotamu iemeslu dēļ salonā pazuda siltums, un motora temperatūra pēkšņi sāka strauji kāpt redlainā. Saprotams, ka tādā situācijā turpināt kustību ir bīstami motoram. Sākotnēji, vizuāli nopētot auto motortelpā notiekošo, nesapratu, kas pie vainas – radiators netek, bačokā šķidrums pietiekošā daudzumā, trubas aukstas… Tomēr pēc īsa apdomas un meditācijas brīža ienāca prātā, ka iespējams ir sabojājies dzesēšanas šķidruma cirkulācijas sūknis. Tā kā sūknis tiek griezts ar zobsiksnas palīzību, tad jau uzreiz bija skaidrs, ka remonts būs dārgs, ilgstošs un galvu reibinošs. Tad nu pagājušajā nedēļā Audo tika krāmēts uz piekabes un transportēts uz servisu, kur pāris dienās tika pašrocīgi saremontēts.

Audo transportēšana

Audo transportēšana

Read the rest of this entry »

Tags:

Pirmdiena, 11. Apr 2011, 20:39
[info]scope

Labi ka novaktēji.
Cik bij palicis līdz zobenes maiņai un kāda ražotāja sūknis tas bija?

Pirmdiena, 11. Apr 2011, 20:51
[info]maris

Līdz zobenes maiņai nebija tālu, kādi 10 kkm. Pirms tam mainīju pie 50k, siksnas un ruļļi bija kā jauni (SKF komplekts bez sūkņa), nolēmu griezt +10k un tad mainīt. Sūknis nebija nekāds šikais, tomēr sanāk, ka savus 50k ir noskrējis.

Pirmdiena, 11. Apr 2011, 20:55
[info]scope

Nu jā, ir daudz, bet 10 kkm par maz tomēr.
Bet vispār jau arī krutajiem(tam pašam SKF) ar tagad gadoties lažas. Baigā lotereja ar detaļām.
Mans meistars ar saka, ka topīgie brendi arī lēnām "optimizē" izmaksas...

Pirmdiena, 11. Apr 2011, 21:56
[info]maris

Nez, ne reizi neesmu vīlies SKFā. Vēl esot kaut kadi lētāki aļa SKF gultņi tikai ar citu nosaukumu, žēl neatceros kā saucās. Bet nu... visi optimizē... Ir gadījies ka nepērk rullīšus, bet pērk un pārpresē gultņus un liek vecajās čaulās. Sanāk uz pusi lētāk! :) Bet to var atļauties tikai agregātsiksnas ruļļiem, protams.

Pirmdiena, 11. Apr 2011, 22:14
[info]scope

Vai tik nebij INA(http://www.ina.com/content.ina.de/en/index.jsp), kuri nāca SKF kastītēs.