Piektdiena, 3. Aug 2007, 11:58
Transports

Šis ir krosposts no glupais.info. Komentēt vari gan šeit, gan tur

Vakar pastaigājos pa Raiņa bulvāri un vēroju apkārtni. Novēroju interesantas lietas. Pie ASV vēstniecības, kā jau tas pieklājas, stāv amerikāņu mašīnas. Nu tur Vojādžeri, kaut kādi Shevroleti un amerikāniski Fordi. Eju tālāk - Pie Francijas vēstniecības savukārt stāv tikai japāņu mašīnas - Honda, Toyota un šķiet Mazda. Vēl nedaudz tālāk pie Vācijas vēstniecības savukārt stāvēja viens Fiat un 2 Opeļi. Ko no tā varētu izsecināt? Principā ne ko, izņemot to, ka francūži (franči?) acīm redzot kautrējas par savas valsts autiņiem… Tiesa, diez vai kaut kur pasaulē pie Latvijas vēstniecības stāv “Latvija” :D

Piektdiena, 3. Aug 2007, 12:02
[info]kuminjsh

Gruzijā varētu būt;D Tikai - visdrīzak ta mašīna pieder vietejiem iedzīvotajiem, nevis vēstniecībai:)

Piektdiena, 3. Aug 2007, 12:45
[info]genius

Jābūt pilnīgam loham, lai strādājot Francijas vēstniecībā brauktu ar franču mašīnām. Krievijas vēstniecībā strādājošie nebrauc ar krievu mašīnām. Vispār jau man krusttēvs stāstīja, ka Krievijā nepērk krievu mašīnas, savukārt uz jaunajiem auto rindā jāstāv vismaz pusgadu. Dārgos auto var nopirkt bez rindas, turklāt Bentlijus tur pārdod vairāk nekā visā pārējā pasaulē kopumā.

Piektdiena, 3. Aug 2007, 12:52
[info]king

Latvijā Land Cruīzerus pērk arī ne pārāk slikti - no 2000 1. pusgadā pārdotajām Toijotām 350 bija tieši džipi. Uz kopējā Eiropas fona varētu tuvu kādam procentam salasīties :)

Piektdiena, 3. Aug 2007, 14:03
[info]tjigra

Amerikāņu vēstniecības transports ir ērts, tīri lietošanai.