mapats - [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[22. Feb 2024|15:46]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Argentīnas prezidents, Javier Milei, dedzina atkal - https://twitter.com/fightwithmemes/status/1727420923240943771#m

"Ar komunistu mēlsiem nav iespējams vienoties. Ja iedosi viņiem mazo pirkstiņu, viņi Tevi piebeigs" vai aptuveni tā.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:22. Februāris 2024 - 20:28
(Link)
Kārtējo reizi esi naivs: https://yandex.com/search?text=javier+millei+zionist&lr=177&search_source=yacom_desktop_common (jālieto prokis vai Tor, protams)

Bet pietiek ar basic info: https://occidentaldissent.com/2023/11/26/javier-milei-elected-president-of-argentina/

Mīlītis ir tipisks čabad žīdu vergs, kurš pat pat publiski atzinies savā mīlestībā pret jūdaismu un vēlmi to studēt un vicina tetragramatonu, kad vien var.
Aizmirsti par iespēju, ka kaut kur Rietumos ir iespējams demokrātiskā ceļā iekļūt varā vietējo tautu pārstāvjiem. Vienkārši aizmirsti.

[User Picture]
From:[info]mapats
Date:22. Februāris 2024 - 21:05
(Link)
Paldies par info, nebiju pētījis viņu. Viņš ar žhīdiem apsēsts tikpat, cik tas āfrikāņu prezidentģenerālis cilvēkēdājs, kurš ar par visām varēm gribēja kļūt par žhīdu(manlieks ka jau nomira).

Jaunais veids, kā cionistiem ar konservatīvo atbalstu turpināt valdīt, kaut arī ar izmaiņām. Kā tieši sekas būs slikti, vēl precīzi nevar pateikt, bet visdrīzākais ka prasts uzmetiens ar virziena maiņu nokļūstot pie varas un izveidojot +/- stabilu savu sistēmu.

Aizmirst nedrīkst, jāņem vērā. Mums ar te viens vanabijs mačo taisās valdīšanā, tikai ar virzienu uz ķīniešiem.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:22. Februāris 2024 - 21:13
(Link)
Ir jāsaprot, ka globālisms/dolāra verdzība = žīdi/masonu vai whatever vara. Vienīgā reālā cīņa var notikt, kad masas kļūs pietiekami nemierīgas un uzkūdītas. Lai cik varas un naudas tev nepieder, tu nevari cīnīties ar miljoniem, kas tevi ienīst un grib mirušu. Agri vai vēlu tu zaudē. Tieši tāpēc t.s. "elites" ir tie, kas ne tikai virza, bet izpilda dažādas masu slepkavošanas programmas. Ne tikai tagad, pēdējos laikos, jau labu laiku vēsturē, par kuru mēs neko nezinām. Cilvēku skaits nepārtraukti jāierobežo un atlikušie jāpaverdzina, citādi sarodas pārāk brīvdomīgo un masas, kas tos var reāli izvirzīt topā.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:22. Februāris 2024 - 21:20
(Link)
Nu to es saprotu un varētu teikt mēģinu iestāstīt normijiem, tāpēc ar šodienas ziņas no ASV par kiberuzbrukumu un mobīlo tīklu noklāšanos radīja tādu interesi. Vajadzētu tikai rēķināties, ka šie globālisti jau ir sagatavojušies un turpina palielināt savas iespējas vispārēja slaktiņa laikmetam.