mapats - [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[7. Nov 2023|21:08]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Kādu laiku nekas nebija dzirdēts par Viesturu Rudzīti, pameklēju. Viņam ir sava mājas lapa.



https://www.viestursrudzitis.lv/pienakums-iekarot-tiesibas-uz-seksu-un-vairosanos/

...
Citiem vārdiem sakot – sievietes šodien ienāk tradicionālajās vīriešu teritorijās, kurās valdīja garāžas psiholoģija un ētika, un ienes tajās alas psiholoģiju. Notiek ģimenes dzīves telpas paplašināšana, iekarojot ārpus ģimenes, vīriešu teritorijas. Bet tas nevar notikt, daļēji nepārņemot vīriešu psiholoģiju un vīriešu problēmas, piemērām, alkoholismu. Šis process kaut kādā ziņā ir neizbēgams, tomēr apdomājams. Vai tiešām jādzen savs vīrs depresijā un impotencē, pašai zaudējot savu sievišķību, tādējādi uztverot to kā kaut ko mazāk vērtīgu?
...

Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]jan09
Date:8. Novembris 2023 - 00:58

stc

(Link)
Man patīk VR, labs izklāsts, sasaucas ar realitāti, ir vērts iedziļināties. Fascinē, cik vienotā frontē "feministes" (sevi neatradušās) centās VR iznīcināt, pat nepieļaujot iespēju diskusijai.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:8. Novembris 2023 - 09:16

Re: stc

(Link)
Jā, viņam galva strādā un izteikties arī māk saprotami. Tik daudz, ka sen nekas nebija dzirdēts par viņu, vai redzēts kāds jauns viņa veikums.

A feministes, nu suņi rej un tā tālāk. Domāju, ka viņš pats to ar zin, kaut viņam tika samazinātas iespējas darīt. Ja viņš ietu politikā, es ļoti iespējams atkal ietu uz vēlēšanām.