mapats - [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[15. Sep 2023|18:42]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Neliels skaidrojums par to kas īsti ir ADL, saistībā ar E.Maska 22 miljardu dolāru prasību pret šo NVO.

https://nitter.net/stclairashley/status/1702126809310003710#m
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:15. Septembris 2023 - 19:04
(Link)
Tiek aizmirst pats galvenais - ADL 1913 gadā dibināja žīdu organizētās noziedzības grupējuma biedri, lai izbrīvētu no apsūdzībām savu biedru Leo Franku, kurš izvaroja un noslepkavoja 13 gadīgu meiteni. Viņu krāpnieciskā plāna centrālā daļa bija publiski raudāt par to kā Franks ir "antisemītisma" upuris, tāpēc nepatiesi notiesāts un viņi mēģināja Franka vietā nepatiesi apvainot melnu apkopēju (interesanti, ka viņi viņu visu laiku apsaukāja rasistiski tiesas laikā). Pat zvērināto tiesa, kuras sastāvā bija trīs žīdi, to nenopirka un Franks tika pelnīti pakārts par savu zvērīgo noziegumu. Tā sākās ADL. Un apmēram tādā pašā garā tā darbojas līdz šai nebaltai dienai.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:15. Septembris 2023 - 19:46
(Link)
Cienīto publiku pie patiesības vajag pieradināt pakāpeniski, jo pat komunistu gulaga noziegumiem cilvēki ļooti ilgi nespēja noticēt un iebliežot viņiem pilnu paketi ar citiem cionistu noziegumiem šiem cilvēkiem aizveras uztveres širmis. Jāpilina visu laiku, pa druskai un tad ar aizies.

Nav vairs viduslaiki, kad pārmeklējot jūdu māju un atrodot noslepkavotus kristiešu bērnus jūdiem visiem uzreiz uztaisa izraidīšanu.