mapats - [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[30. Aug 2023|10:18]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:31. Augusts 2023 - 18:40
(Link)
Novēlots komentārs, BET.
Raša, protams, paraša. Taču, lai šis karš sāktos, bija vajadzīga ASV anti-Trump warhawk-deepstate-CIP agresīvā politika. Karš nekad nebūtu sācies zem Trampa vai tml. izolacioniska ASV prezidenta. ASV ir tieši atbildīga par lapseņu pūžņa bikstīšanu. Visi zina kas ir lapsenes. Tāpēc neviens nebiksta, ja vien nezina kā nosist/negrib nosist. ASV politika ir bikstīt lapseņu pūžņus, lai provocētu karus, apvērsumus, rožu revolūcijas un ja tas nestrādā, vnk noslepkavo citu valstu līderus ar savu specdienestu palīdzību.

Neattaisno krievus, protams, bet tas džeks, kas tur pa vidu, neatspoguļo burtiski nevienu lielo demogrāfisko grupu pasaulē. Varu derēt, ka lefty/npc meme pa taisno no Sorosa thinktanku aģentūrām.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:31. Augusts 2023 - 20:32
(Link)
No ukraiņu tvitera.

Ja lapsene lien pie manām bitēm, tad lapsene tiek nosista, vai tiek izveidota situācija kurā bitēm ir vieglāk aizsargāt savus ziemas krājumus.

Man joprojām patīk variants, kad austrumeiropa izveidotu paši savu savienību un lai tā eiropas savienība pati tiek galā ar savārītajiem sūdiem. Nato var palikt +pieņemt Ukrainu, ar vai bez šobrīd okupētajām teritorijām, labāk protams padzīt krievu okupantus no visas Ukrainas teritorijas, bet nu tad redzēs.

Tramps būtu labāks variants un varbūt viņam atrastos pareizie vārdi, rīcība un attieksme, lai izbeigtu karu, kā viņš sola, vienas dienas laikā.