mapats - [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[25. Jun 2023|11:26]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Krievijas šībrīža valdībai tika parādīts, cik ļoti karš Ukrainā ir zaudēts un ka laiks kļūt adekvātākiem kamēr nav par vēlu. Ja vāgners netiks izformēts un vadība likvidēta, tad tiks likvidēta šī brīža Krievijas vadība, jo tagad pat nozombēti aklie redz cik vāja ir putina valdīšana, un to var izdarīt arī kāds cits grupējums, kas būs ne tik brutāls un kam nebūs problēmu ievest Maskavā vairākus tūkstošus savu karavīru slepeni.

Ja putins pēkšņi nomirtu, tas protams šo to atrisinātu, bet radītu tukšumu, ko gribēs aizpildīt daudzi un cik saprotu vienošanās šo gribētāju vidū vēl nav, attiecīgi priekšlaicīga pundura nāve var tiešām izraisīt pilsoņu oligarhu/kriminālistu/specdienestu+armijas/etnisko reģionu karu.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:25. Jūnijs 2023 - 11:34
(Link)
Kādas tautības tas Prigožins?
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:25. Jūnijs 2023 - 11:40
(Link)
Pusžīds esot, bet Tu jau to zināji :). Pusžīds, sēdējis cietumā, statuss - gailis, ja ticēt autoritātei ar iesauku Kurāre.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:25. Jūnijs 2023 - 12:51
(Link)
Nē, nezināju, bet arī nebrīnos.
From:[info]3koma14vs007
Date:25. Jūnijs 2023 - 23:09
(Link)
Domāju, ka nebija nekādas sacelšanās pret režīmu. Visi politoloģijas "eksperti" izvirzīja visvisādas politiskas un ģeopolitiskas versijas, taču,manuprāt, "karagājiena" patiesais iemesls bija līdz savam primitīvismam un absurdumam daudz elementārāks - nauda. Nauda, kuru pūķina režīms bija ilgstoši palicis parādā Prigožinam (Vagneram), tika piedzīta tādā veidā, kā tas Krievijā pieņemts.
Nauda ienāca bankas kontos - tanki pagriezās pretējā virzienā.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:25. Jūnijs 2023 - 23:45
(Link)
Ir prasība visiem karavīriem no kompānijām parakstīt līgumus ar aizsardzības ministriju līdz 01.07., bet tas šos karavīrus atņem tam pašam prigožinam un dod iespēju arī nomainīt komandierus, kas vairs nebūs padodi prigožinam, tādejādi pilnībā izbeidzot viņa militāro karjeru Krievijā. Ja šāds prigožins kļūst par lieko, tad viņu vieglāk ir novākt, ko domāju, ka viņš ļoti labi saprot un tāpēc uztaisīja šo izrādi. Manuprāt iemesls ir izdzīvošana, nevis nauda. Tagad viņam ir vienošanās ar putinistiem, kuru visdrīzākais netaisās ievērot ne prigožins, ne putinisti. Jāgaida nākamais cēlies izrādē, kas var izrādīties ļoti īss un asiņains.