mapats - [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[4. Jun 2023|20:08]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Meklējot Skuteli un viņa raidījumus uzgāju Lato Lapsas dīvainu vēstījumu. Vai kāds zin par ko tieši viņš runā? Jo viņš tā ļoti noslēpumaini pauž savu viedokli, tikai ar mājieniem par izmaiņām likumos, kas "attieksmes izrādīšanu" padarīs krimināli sodāmu.

https://www.youtube.com/watch?v=SKiJ7onfzSc

Tas, ka kautko tādu iepriekšējais prezis varētu būt parakstījis zinot, ka viņa vietā nāks cits, es pieļauju kā iespējamu, bet gribētos ko konkrētāku.
Linkir doma

Comments:
From:[info]kvantu_cirvis
Date:4. Jūnijs 2023 - 20:48
(Link)
neko konkrētu par šo pateikt nevaru, bet ja neesi dzīvojis zem akmeņa pēdējos 3 gadus, tad pats labi nojaut, kurā virzienā pasaule iet.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:4. Jūnijs 2023 - 21:08
(Link)
Lūk tieši konkrētikas ar pietrūkst.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:4. Jūnijs 2023 - 20:59
(Link)
Kāpēc 'dīvains' un kas tur nesaprotams? (((Levits))) dara to, ko visi (((leviti))) dara. Veicina totalitārisma un verdzības normalizāciju. Paskaties uz mūsu pašu žīdēniem un viņu kamerādiem. Visur viena un tā pati retorika. Novākt visus disidentus un protestētājus, nepaklausīgos. Uztaisīt sistēmu, kur tikai vienai konkrētai kastai ir vara. Vairums pleba to ignorē un nesaprot, tieši tāpat kā senāk. Notiks viss tas pats, kas senāk.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:4. Jūnijs 2023 - 21:06
(Link)
Dīvains ir tas, ka viš runā kā tāds ekstrasenss, nevis žurnālists, par kādu viņš sevi uzskata. Būtu jādod konkrēti likumi, ar iezīmētiem pantiem, termiņiem un parakstiem, lai ir konkrēti ko karināt pie zvana, tai skaitā Dombravu, ja tas to visu sviestu bīda.

[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:4. Jūnijs 2023 - 21:31
(Link)
Bet viņš taču pat konkrēti citēja vienu no tiesību normām, kas tiks ieviesta, ja pret to nebūs pretestība. "drauds nacionālajai drošībai ir cilvēki, kas pauž "nepareizu attieksmi"" Šāda veida norma tik pielietotas abi kak. Pret visiem, kas nepatīkami valdošai varai. Tieši tas, ko mēs tagad redzam Rietumos. Kur nesaprotamība tavā redzējumā?
Lato ir malacis, ka aktīvi vērš uzmanību uz visiem šiem prikoliem.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:4. Jūnijs 2023 - 21:56
(Link)
Citēt, citēja, par to ka malacis ar nav runa, jo bez viņa video es pat neuzzinātu, ka kautkas tāds notiek, nu varbūt mazeltoviene kautko ierakstītu vēlāk.

Man, kā diezgan slinkam cilvēkam, gribētos, lai pašam nebūtu dziļi jārok, jo Lapsa acīm redzot jau aizracies liedz kautkam, tad nu gribētu likumus ar nosaukumiem, vēlams adresēm uz likumi lv, sarakstītiem pantiem pirms un pēc izmaiņām, un protams personu vārdus uzvārdus, kas bīda, partijas piederības, kas paraksta, amatus, termiņu kad uz balsojumiem, vēlams adresi uz balsojuma rezultātu, termiņu par spēkā stāšanos. Īsumā, tādu normālu zurnālista godam padarītu darbu, jo tā kā viņš to video uztaisīja, tā es ar māku, tikai rakstiski :). Un šo lūgumu pēc kvalitatīvākas informācijas vajag uztvert kā objektīvu kritiku, kas pat ir nedaudz ieinteresēta rezultātā, lai pašam nebūtu tas viss jādara.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:4. Jūnijs 2023 - 22:44
(Link)
Kā saprotu, tad tas ir kārtējais priekšlikums, uznācis "nez no kurienes", ko drīzumā izskatīs Saeimā. Līdzīgi kā ar veip tabakas izstrādājumu aizliegumiem/ierobežojumiem, par kuriem rakstīju nesen. Es arī nezinu kur konkrēti atrast visus tos priekšlikumus, kurus mūsu varturi taisās izskatīt. Tie netiek publiskoti tā pat kā daudzas citas lietas, kas mums svarīgas. Vienā brīdī pieņemt lēmumu un viss. Mēs būsim fakta priekšā. Ar t.s. "tautu" neviens nekonsultējas. Lielskung' zin labāk. Tāda mums tā demokrātija.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:5. Jūnijs 2023 - 18:59
(Link)
Kādi priekšlikumi?