mapats - [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[30. Jan 2023|16:39]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Kanālā fox ņūs bija un droši vien joprojam ir jaunumu apspriešanas raidījums, kur piedalās Gutfelds, Hanitijs, Vaterss, Inghama un pieaicināts saprātīgais(tāds ar kuru var mierīgi aprunāties, pajokot) liberālis, kas ilgus gadus bija pavecs nēģeris(vārdu neatceros). Laikā, kad vēl skatījos šo raidīījumu(līdz 2020) šis nēģeris sagāja komunistā un tika aizvietots ar kautkādu feministi, kas izrādījās dumja un lecīga(nekā jauna šajā pasaulē) un arī tika izdzīta. Ap to laiku arī beidzu skatīties foksņūsu, jo Rikijs Gervais bija interesantāks.

Izsludinu viscibas konkursu uz saprātīgā(tāds ar kuru var mierīgi aprunāties, pajokot) liberāļa lomu savā cibas dzīvē. Atlase visdrīzākais nenotiks, bet tiks runāts ar visiem(kas var mierīgi aprunāties, pajokot).
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:30. Janvāris 2023 - 18:51
(Link)
Mēs te visi esam liberāļi. Tavs jautājums laikam vairāk par to kurš šeit ir runājams komunists/globālists/sātanists. Diezgan čābīgi manā skatījumā. Izvairīšanās no tēmas ar jokošanu relatīvisku miglas pūšanu acīs manā grāmatā arī ir preteklība. Tādi kuri godīgi kaut ko saka, vai vispār iespējami? Visa šī ideoloģija/kultūras bāzējās nemitīgā melošanā, kas atrod ar vien jaunus veidos kā melot advancētāk un viltīgāk. Cilvēki, kas ir "great delusion" apdullināti nevar citādi. Ja viņi pārstās melot, tad kļūs par mums - vīlušamies liberāļiem.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:30. Janvāris 2023 - 19:05
(Link)
Tad jau man jāpieņem Tevi, kā saprātīgo liberāli :). Kaut dažu izpratnē gan Tu, gan es esam konservatīvie, dažiem pat naži un dažiem vienkārši bīstami tipiņi :).

Tad jau manīs(lets sī vats hapens), kā mēdza teikt pēdējais sakarīgais asv prezis.