mapats - [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[2. Dec 2022|15:59]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|]

Šī doma man sen jau nelika mieru.

Karš Ukrainā kā uzmanības novēršana no korumpētām valstu valdībām un cilvēku prasības pēc izmaiņām - šo valdību padzīšanas. Tagad šīs valdības, pēc cilvēku prasības, atbalsta Ukrainu, dod ieročus, naudu, humanitāro palīdzību, bet pamatlieta nav izmainīta, pie varas joprojām ir korumpētas valdības, kas mēginās atkal ielikt cilvēkus digitālajā gulagā, vai savādāk dzīrdētas kā gudrās pilsētas(smart city). Ar palīdzību Ukrainai tiek pirkta cilvēku uzticība ko izmantot, lai cilvēkus turpinātu apspiest.
Ieročus, humanitāro palīdzību un naudu vajag dot, ieročus pat vēl vairāk, lai karš ātrāk beigtos, bet atceraties, ka tie ir tie paši pie varas esošie, kas uzrīkoja kōvidhistēriju ar masveidīgu genocīdu pret savu valstu iedzīvotājiem.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]prtg
Date:5. Decembris 2022 - 23:08
(Link)
Pieņemu, ka ASV karš noteikti sniedz ekonomikas sildīšanas efektu caur militāro industriju, lai noturētu bezdarbu rāmī, kas savukārt ļautu pamazām atslābināt federālo likmju celšanu un mīkstināt gaidāmo recesijas atsitienu. Turpinās federālās naudas iepludināšana ekonomikā, bet caur šaurāku un kontrolējamāku lodziņu, salīdzinot ar briesmīgi spekulatīvajiem un emocionālajiem akciju un to derivatīvu tirgiem.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:5. Decembris 2022 - 23:29
(Link)
Reālās ekonomikas atbalsts, pie kā pieder ieroču ražošana, ir daudz labāk par finansu spekulāciju atbalstīšanu, bet nodokļu nauda vienalga aiziet korporācijām, kam pieder arī reālās ekonomikas uzņēmumi. Otrkārt, šie uzņēmumi ir ieinteresēti pelnīt vairāk, karš viņus baro un šeit jau var sanākt sazvērestības teorija un šādā griezumā tam ir kāds sakars ar manu ierakstu.
[User Picture]
From:[info]prtg
Date:6. Decembris 2022 - 01:11
(Link)
Jā, gan, bet tā var arī nebūt sazvērestība, vienkārši tīri veiksmīga sakritība, kad iespējas sakrīt ar vajadzībām - nepaspēja pat sazvērēties, kā Krievija paklūpot pasniedza palīdzigu roku :)
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:6. Decembris 2022 - 09:53
(Link)
Pēc manas sazvērestības teorijas putins ir vienā kompānijā ar švābi/geitsu un to ķīniešu ģenseku, kuru tiko "ievēlēja" uz trešo termiņu. Un šis karš tika uzsākts, lai izbeigtu protestus pret valdībām kuras sasmērējušās ar kōvidhistēriju un sekojošu mēģinājumu ieviest totālās kontroles pasaules valdību, kas izskatās galīgi neiet pēc plāna un tāpēc bija vajadzīgs uzmanības novērsējs(karš Eiropā), lai iegūtu laiku izmainīt The plānu pasaules valdības un totālas kontroles uzspiešanai cilvēkiem.