mapats - [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[16. Dec 2021|14:08]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Jaunais Vācijas kanclers uzsāk savu darbību ar pretkōvidvakcīnu protestu līderu arestiem, paziņojumu, ka tautai nav tiesību protestēt un cilvēku marķēšanu vaX/Nevax.

Vācija noņem masku - https://www.youtube.com/watch?v=9afvmwA-AfY
Ziņas no Polijas un beigās par marķēšanu Vācijā - https://www.youtube.com/watch?v=fWta4_dQUtM
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:16. Decembris 2021 - 20:17
(Link)
Vāciešiem totalitārisms un sekošana diktāta kultam ir asinīs. Vienalga par kādu tēmu, sekos un taisīs lēģerus agri vai vēlu. Labi, ka viņu paliek ar vien mazāk un viņu uzaicinātie arābi regulāri izvaro viņu sievietes un bērnus. Pēc gadiem 50-60 viņi būs tuvāk kādas Ēģiptes vai Marokas līmenim un etniskie vācieši minoritāte, līdz ar to mazāk ambīciju.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:16. Decembris 2021 - 20:30
(Link)
Tāds laikam ir globālistu mērķis, aizvietot vāciešus(un pārējos R eiropiešus) ar dažādiem dumjiem, bet agresīviem jaukteņiem, jo tos vēlāk būs vieglāk iznīdēt. Un tas, ka viņu kļūst maz, ir slikti, jo vācieši aizstāvoties paši, palīdzēs aizstāvēties pārējiem eiropiešiem.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:16. Decembris 2021 - 20:56
(Link)
Žīdi vāciešus ar savu "denacifikācijas" programmu ir pilnībā un neatgriezeniski mentāli izkastrējuši. Viņi sevi vairs nekad nebūs spējīgi aizstāvēt un galvenā problēma ir, ka viņi šo nespēju aizstāvēt sevi grib uzspiest arī visām pārējām balto cilvēku tautām. Viņi šobrīd ir tik pat bīstami kā nacistu laikā. Lai jau turki un arābi viņus varo, slaktē un aizvieto. Pēdējie ir salīdzinoši mazs drauds priekš tautām, kas nav mentāli kastrētas, jo ir stulbi un neprasmīgi, neprot ne karot ne diplomātiju.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:16. Decembris 2021 - 22:07
(Link)
Pēc pirmā kara nebija tik smaga smadzeņu skalošana, bet vēlme atriebt sakāvi bija ļoti spēcīga. Tagad un jau 70 gadus tiek nopietni strādāts pie vāciešu pašapziņas iznīcināšanas, bet manuprāt tas nav iespējams, šādi tiek tikai atvilkts spēcīgāk zars, kurš iebelzīs pa galvu tiem, kas nīdē vāciešus. Vienīgais veids - iznīdēt viņus fiziski, vai atjaukt tautu līdz pakāpei, kad tie vairs nav vācieši. Šāda kanclera rīcība radīs vajadzību atriebties, tas ir vācieši cīnīsies savā starpā, novājinot savu tautu, bet kādā brīdī viena puse uzvarēs un tad notikumi var ļoti strauji kļūt nekontrolējami, lai vai kurš uzvarētu. Ja vien manipulatori nav izplānojuši kā šādu iekšēju cīņu padarīt bezgalīgu.