mapats - Revolūcija onlainā, ja neatslēgs sakarus [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Revolūcija onlainā, ja neatslēgs sakarus [17. Sep 2021|14:34]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Austrālijā sākās NWO, Austrālijā arī pirmajā sāksies klope, tā izskatās, kad viena puse draud ar koncentrācijas nometnēm, piespiedu nošpricēšanu, sodiem, kas paredzēti, lai atņemtu īpašumus, ja nepakļaujies režīma prasībām, bet otra puse saka mūsu ir 25 miljoni un kad tas beigsies mēs jūs nogalināsim(jūsu šī brīža lēmumi ir jūsu pašu parakstīti nāvesspriedumi).

https://www.bitchute.com/video/elsnWT89XNaW/
https://australiaoneparty.com/
https://rumble.com/c/AustraliaOneParty

Ieskats Austrālijas karantīnas hoteļa ikdienā, no kura nelaiž ārā, pat kad atsēžamās 14 dienas pagājušas https://www.bitchute.com/video/taRaesGfnqmN/ Vai kāds vēlas? Šis ir arī priekš švakcinētajiem, jo nemaz neesat tik švakcinēti kā domājat :). Un tas maksā 3220 dolārus vienam cilvēkam, ~2000 E, kas jāmaksā pašam, ka tāds obilgāts valdības noteikts nodoklis, kad kāds izdomā, ka tavs tests ir kōvidains, piemēram piecas reizes gadā.

Mūsu nemiera gariem(abu pušu) ir vēl kur augt.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:17. Septembris 2021 - 19:58
(Link)
Jo sliktāk, jo labāk. Šobrīd vajadzīga eskalācija. Lai tik kairina tautu. Nav jēgas pat mēģināt kaut ko diskutēt vajadzīgs/nevajadzīgs kategorijās. Akseleracionisms all the way.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:17. Septembris 2021 - 20:25
(Link)
Cerams līdz mums klope neatnāks. Lai kā man gribētos kādu gadu padzīvot mežā labā kompānijā, tomēr labāk nē, savādāk vēl nāksies pašam ar karot un ej nu sazini līdz kādām galējībām aiziešu, labāk nevajag.