mapats - [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[23. Jul 2021|22:31]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Pateicoties Gnidrologa būvēšanas video varu jums piedāvāt vienu veidu pašeksorcismam , tiem kuri dzird krieviski - https://www.youtube.com/watch?v=Y-POLFG4kPI

Metode, veca kā pasaule, laikam tapēc ka darbojas, bet, lai metodi darbinātu vajadzēs raksturiņu parādīt, vai izaudzināt, ja līdz šim esat slaistījušies pa veikaliem un šarmalšeihām. Lai veicās personīgajā attīstībā.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:23. Jūlijs 2021 - 23:11
(Link)
Šajā viss ļoti labi pateikts, izņemot atsauci uz sociālismu, kur itkā tas neesot. Laikam cenšas par varītēm aizmirst sovoka hierarhiju, blatu sistēmu un kopējo korupciju, kur cilvēki nepārtraukti škirojās dažādās statuss grupas atkarībā cik labi bija piesūkušies Partijas silei vai dabūjuši labus draugus/radus pareizajās vietās.
Kanāla tekstu autors ir gudrs un interesants indivīds, bet šis ir viņa ahileja papēdis - sovokofīlija.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:23. Jūlijs 2021 - 23:16
(Link)
Attīstības veids ir vecāks par visām ideoloģijām, ja vien nepieskaita pie ideoloģijām grupas piederību ģimenes(ģints) līmenī. Viņš atsaucas uz pēdējo, kas kautkad to ir pielietojis, kaut arī ideoloģijas ietvarā. Laba lieta, kas lietota sliktā nolūkā.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:23. Jūlijs 2021 - 23:25
(Link)
Nu jā, kaut kādā ziņa sovoks bija LABĀKS par līdzšinējo degradāciju, jo iekonservēja daudzas lietas, neļāva attīstīties daudz bīstamākām. Kultūrboļsevisms ir bīstamāks par stagnācijas laiku sovoku.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:23. Jūlijs 2021 - 23:32
(Link)
Viņš nav "labāks", mēs viņu iepazinām, kad bija jau pa lielam pašapēdies, norieta stāvoklī, septiņpadsmitajā gadā sovoks bija reti riebīgs un slepkavniecisks, gluži tāds par kādu tagad taisās kultūrkomunistu vadībā uz noderīgo idiotu kamiešiem.