mapats - [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[22. Jan 2021|23:11]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Pāris dienas lietoju jaunu pārlūku.

Brave. Bāzēts uz hromu.

Joprojām nedaudz kaitina drošības regulēšana, jo nevar katram skriptam atsevišķi uzlikt noteikumus uzreiz, kā var ar noscriptu firefoksā, tas droši vien ir risināms, ja ne pieregulējot, tad ar kādu papildinājumu. Adbloks nav vajadzīgs principā, nofiltrē lieko ļoti labi. Tracina lēkājošā tālummaiņa, ctri+/- darbojas. Nezkapēc nepārslēdzas uz noklusējuma pārlūku, pat tad, kad pats to prasa. Patīk ka pa lielam viss darbojas, un ja kautkas neiet, tad tāpēc, ka esmu pārāk piegriezis drošību. Pakapeniski laižu vaļīgāk. Atsevišķo lapu nosacījumi ir pārāk dziļi nobāzti, lai būtu ērti pieregulēt, derētu atrast īso ceļu. Labi, ka pie pieregulēšanas, kā jau linuksam, izmaiņas stājas spēkā uzreiz pašam pārlūkam tās pieņemot un pielietojot. Varbūt tagad arī vindai, tiešām neesmu lietojis neko vairāk par xp pēdējā laikā.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]covid_19
Date:22. Janvāris 2021 - 23:56
(Link)
prieks lasīt, turpini
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:23. Janvāris 2021 - 00:12
(Link)
A kur `i miroņ?
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:23. Janvāris 2021 - 10:30
(Link)
Šis džeks tiešām cērt zivi interneta drošībā. Un izrādās ka ar pareizajiem iestatījumiem Bravis ir labākais pieejamais risinajums.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:23. Janvāris 2021 - 11:09
(Link)
Cik atceros Brave autors ir bijušais mozilla devs, kuru no turienes izfīrēja dēļ wokisma trūkuma, tā kā vēl viens bonuss šim pārlūkam. Man viņš uzinstalēts, bet pārsvarā pēdējos gados lietoju Cent browser (arī hromā bāzēts), jo uz vecās grabažas iet vis vieglāk.