mapats - [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[14. Jan 2021|17:54]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|]

Galīgi nevar saprast vienu lietu. Vai šis viss ir tikai dēļ ASV, vai tomēr resets paredzēts arī R Eiropā un mums te pūderē smadzenes, lai mēs pārāk necenstos apgaismot resnos rietumniekus, kad komunisti ieradīsies viņiem tauciņus notecināt. Vairāk sliecos uz to, ka nebūs globalā reseta, pasākums paredzēts, lai izlaupītu ASV un varbūt R Eiropu, pie reizes izraisot karu abās šajās teritorijās, lai atņemtu potenciālu uz kādiem 50 gadiem.

Ja pieņem, ka komunisti ASV tomēr ir tikuši pie varas, tad sērgas ierobežojumiem vajadzētu drīz beigties un kautkad šogad varētu sākties nepareizi domājošo pāraudzināšanas/izolēšanas kampaņa ASV un attiecīgi bruņoti konflikti, cerams bez armijas.

Mums, droši vien, jāgatavojas valsts bankrotam un prasībai visus valsts vērtīgos īpašumus nodot aizdevējiem. Un nodokļu piedzīšanas tiesības uz divdesmit gadiem, joks protams. Būtu labi, jau laicīgi uzzināt, kas tad ir Latvijas valsts kreditori.

Skaļi domāju.

Idvesma - https://www.bitchute.com/video/xjyGRoBVyGo/
Linkir doma

Comments:
From:[info]formica
Date:15. Janvāris 2021 - 20:14
(Link)
Trajektorija no Gammona skatupunkta : https://youtu.be/QDHcpsF1mEI?t=1242
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:15. Janvāris 2021 - 21:43
(Link)
Pārāk šaurs skatījums viņam, manuprāt. Un viņa pagājušā gada sākuma prognoze par 3-6 mēnešiem, es teiktu, piepildījusies daļēji, tas ir tagad sāk piepildīties, ka pārtika uz augšu, īpašumi, mašīnas lejā, tresuries(metāli, bitcoini, akcijas) uz leju un varētu vilkties vēl ilgi, vai ekonomikas sabrukums iestāsies ātrāk. Mana prognoze, ka pērnajā septembrī sāksies ekonomiskā krīze, nepiepildījās, bet tagad tik sāk uzņemt apgriezienus. Šobrīd prognozēt neņemos, bet jābūt gatavam laicīgi, jo kad iestāsies x stunda, tas būs ātrāk, kā 99% cilvēku paspēs noreaģēt, arī es nepaspēšu, jo esmu pārāk tālu no drošas info. Var arī neiestāties, vienkārši lēnām vairaku gadu garumā iegrimsim bezperspektīvā nabadzībā.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:15. Janvāris 2021 - 21:46
(Link)
Un tulīt kautkad jāpienāk nekustamā īpašuma nodokļa rēķiniem, kas varētu būt diezgan interesants pārsteigums.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:16. Janvāris 2021 - 21:01
(Link)
Nav nav tikai ASV. Galu gala WEF bāzējas Europā un ES/EP/ANO ir tieši tādas pašas demoniskas organzuiācijas kā ASV "deep state".
Ar to, manuprāt, mūsu laiki ir bezprecedenta. Ir mēģinājums radīt Planetāru diktatūru.