mapats - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

1. Maijs 2020|10:08

extranjero
Noteikti 6. Tas gan nebūtu iemesls netaisnoties, bet nu tā būs. Es jau pamanīju, ka top raksti par to, cik Zviedrija ir nesolidāra. Visas valstis būs nolaidušas podā ekonomiku, bet zviedri ir tādi nekauņas, ka nav to izdarījuši – tā nu nedrīkst. Ja visi lec sūdos, tad viņiem arī tas jādara.

Šobrīd atkal noskatos filmu The Big Short, vairāk gan lai mācītos spāņu valodu – La gran apuesta. Maikls Berijs arī mēģināja ziņot par krāpniecībām utt. un cerēja, ka pēc krīzes baņķierus saliks cietumos un refermēs uzraugus. Bet nekas tāds nenotika, un tā vietā viņu pašu 4 reizes auditēja, un pat FIB viņu kratīja, jo aizdomīgi – kā tad viņš varēja zināt, ka būs krīze? Tur nav kaut kas tīrs? Reāli viņš vienkārši skatījās un redzēja to, ko ikvienam vajadzēja redzēt.

Šoreiz ir līdzīgi – visi politiķi un viņu atbalstītāji melo. Ja es parādu ar datiem, ka mirstība ir noteiktās robežās, kas salīdzinoši nav tik liela, lai būtu vajadzīgs gremdēt ekonomiku, man uzbrūk kā noziedzniekam. Ja parāda kaut ko, kas neatbilst PVO politikai to nobano. Protams, kad viss šis būs garām un būsim ķezā, kas būs līdzvērtīga krīzei pēc PSRS sabrukuma, tad daudzi to nožēlos. Bet negaidi, ka kādam politiķim būs jāattaisnojas vai jāatzīst savi meli. Tā nenotiek, un vienkārši jāpieņem pasaule tāda, kā ir.
Link Read Comments

Reply:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.