mapats - [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[16. Apr 2020|16:58]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Bilgeitsam laikam nepietika savu karmu sabojāt ar vindozi, tagad viņš sataisījies vakcinēt visu pasauli un kontrolēt ar telefonprogām.
Lielījies, ka viņa vakcīnas var samazināt iedzīvotāju skaitu uz pasaules un jau samazina, jo mirst, ir paralizēti, vai neuglīgi.

https://www.bitchute.com/video/wWnx8iSRlYc/ - Computing Forever stāsta ko windozists jau izdarījis, it sevišķi Indijā, Āfrikā, DĀzijā un ko plāno darīt.
https://www.bitchute.com/video/VGPJXI74MJpI/ - Kill Gates

Viņa kompānijas izstrādā covida19 vakcīnu. Ja gribās par kautko panikot, panikojiet, ka būs obligāta špricēšanās ar vakcīnu, ko iespējams ražojusi kompānija, kuras vadītājs sataisījies samazināt iedzīvotāju skaitu uz zemeslodes nopelnot par to ļoti daudz naudas.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:16. Aprīlis 2020 - 21:57
(Link)
Kāds pārsteigums. Bagāts, ietekmīgs žīds, kas savu impēriju uztaisīja zagdams radošu un strādīgu cilvēku darbu, lai to izmantotu rūpalā, kas pārdod cilvēkiem half arsed produktu un mākslīgi monopolizējot tirgu, tagad ķēries pie vēl vērienīgākas megalomāniski psihopātiskas ieceres ar jau atklāti sātanisku naratīvu.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:16. Aprīlis 2020 - 22:11
(Link)
Biogrāfijā minēts ka vācu, angļu, īru, skotu izcelsme. Par pārējo piekrītu.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:16. Aprīlis 2020 - 22:43
(Link)
tiešām! http://www.jewornotjew.com/profile.jsp?ID=760
značit crypto jew :)
vobšem jebkurā gadījumā [[[kastas]]] dalībnieks; nav mana vaina, ka tajā ir disproporcionāls īpatsvars iekavcilvēku un track record