mapats - [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[26. Aug 2019|22:49]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Un atkal ASV, Kalifornijā un atkal vecāki tiek izslēgti no bērnu apmācības satura lemšanas un bērnu fiziskās veselības jautājumiem, tos atstāj skolai un nolīgtiem "izglītotājiem".

https://www.bitchute.com/video/tEqVdFuk9XXW/

Ja 16 gadīga meitene aiziet pie skolas ārsta un ir stāvoklī, tad šo meiteni sūta uz abortu bez paziņošanas vecākiem, pat slēpj šo faktu no meitenes vecākiem. Seksizglītība pamatskolniekiem ar detalizētu seksa veidu aprakstu, ko pieaugušais diez vai vēlētos uzzināt. Izglītības iestāde konsultē privāti kantori, seksmācība nav iespējama bez dženderisma, lgbtq un citam perversijām, no skolotajiem tiek prasīts būt tendētiem uz lgbtq. Tas notiek slēpti, tiek doti padomi kā apiet vecākus, lai obligāti bērniem iegrūstu šo info devu. Pēc nosaukuma vecāku tiesību aizsardzības organizāciju vadībā cilvēki kuri paši bīda šo perversiju.

Un jā. Tuvojas 1.septembris. Būs vecāku sapulces. Uzdodiet jautājumus skolotājām, direktoriem, pieprasiet macību līdzekļus un programmas pirms tās tiek dotas bērniem. Ceru ka pie mums vēl tas viss nav.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:27. Augusts 2019 - 17:14
(Link)
jā, šitas u.c. veida "fīčas" Commiefornijā jau sen. Principā visur, kur kreisa samazga pie dominējošas varas.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:27. Augusts 2019 - 18:23
(Link)
Jāuzmanās ka pie mums ar nemanot neievazā. Jāskatās uz nagiem visiem iesaistītajiem.