mapats - [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[22. Jun 2019|14:06]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Interesanti, ko briti darīs ar nelegālajiem migrantiem un migrantiem kuri taisa problēmas pamatnācijai, pēc tam, kad būs izstājušies no ES. Un kur šie migranti liksies. Jo ja briti sāk no viņiem atbrīvoties neutilizējot, tad viņu virziens būs Francija, Vācija, Zviedrija un šī valstis jau tā netiek galā ar esošajiem migrantiem, vai tik nesāks pārdalīt arī uz mūsu pusi. Kādas nez šobrīd ir mūsu valsts parakstītās saistības ar ES.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:22. Jūnijs 2019 - 20:43
(Link)
Viņi tāpat labrātīgi nenāks uz mūsu pusui, jo lai šeit izdzīvotu ir sūri grūti jāstrādā un apkārt pilns ar nikniem raitvingeriem, kas nevēlas velkamēt Ahmneda pimpi viņa sievā/meitā. Visi tā pat aizpisīs pie tupajiem, vājajien elojiem Vācijā, Zviedrijā etc. Tur, kur vīrieši ir vāji un visas sievietes viegli ņemamas bez nekādām sekām. Un valsts diegabikši vēl par to maksā no sūri grūti strādājošā aborigēna kabatas.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:24. Jūnijs 2019 - 20:42
(Link)
Vienalga interesanti ko briti darīs ar sabraukušajiem liekēžiem. Salādēs tankerī un uz Āfriku aizvedīs, aiztrieks uz kontinentu, atstās visu kā ir, ... Viens no būtiskajiem iemesliem izstāties bija uzspiestā migrantu paturēšana un uzturēšana. Kautkam vajadzētu notikt.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:24. Jūnijs 2019 - 22:55
(Link)
Sorī, bet UK migranti nebūt nav pamatā ES uzspiestie, bet commonwealth sekas. Visas tās paikju pedofilu bandas turpinās vairoties kamēr briti neizlems apgriezt prandas i leibōristiem i torijiem un neizdomās sev līderus, kam ekšļi rūp natīvie briti.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:25. Jūnijs 2019 - 10:30
(Link)
Tavuprāt briti neko nedarīs pēc izstāšanās?
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:25. Jūnijs 2019 - 19:23
(Link)
Nu 'briti' abās lielākajās partijās ir nodevēji. Kamēr viņi un visādi Sadisti Hani netiks uzrauti lampu stabos, kā gan varētu kaut kas notikt? UK virzās full 1984 virzienā ar vai bez EU. Viņi sevi drāž paši aiz savas iniciatīvas, nevis tāpēc kā Eiropa liek.