mapats - [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[4. Maijs 2019|14:03]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Šobrīd ziemāju lauki perfektā zaļumā, zied ķirši, plūmes, ievas, rapsis un kramppuķe laukos. Augi priecājas par lietu. Ārā +4, līst, bet bites lido un vāc nektāru, jo viss zied. Izgāzu pa lauku ceļiem, kilometrus 30 ap Talsiem, speciāli braucu peļķēs, tā, lai šļakatas 2m augstu, pavasara prieks. Aizvedu uz mežu ābolus, salaboju ceļam dažas bedres, izbiedēju mežirbes, dzērves gan uz galvas gadrīz kāpj. Pulkstens tik divi, un jau piepildīta diena, gan jau ka šodien nekas interesants vairs nav sagaidāms. Tagad tēja un cepumi.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:4. Maijs 2019 - 14:26
(Link)
A man šņabis, kafija un šokolāde dedzinot pērnos žagarus uz izliekoties, ka kaut ko piekopju dārziņā. Izgājšsestdien pārstādīju garās, krūmojošās nezāles no vīnogulāja, kuru tās apspieda uz tukšajām vietām gar žogiem, lai būtu vairāk intimitātes. Ceru, ka ieaugsies un aizslāņos ciet tos caurumus.
Prieks, ka tev labs garīgais. Vienu brīdi likās, ka arī esi neliela depresōnā kā ātraiszēns par globālo kalī jūgu. Man arī patīk viss tas pavasara fīls. Katru reizi. Dabiski, ka pārejoša eiforija kā katru reizi, bet tā pat labi.:)
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:4. Maijs 2019 - 16:52
(Link)
Ja par to filmu sviestu domāji ka dePresācija, tad nē nebija, kautgan man tā īsti nav saprotams kas ar apzīmējumu depresija domājams, jo mēdz būt slikts garīgais, mēdz būt ka neiet, mēdz būt paģiras, vai kautkas sāp, tas nav iemesls ieslīgt ilgstošā sevis žēlošanā, tā teikt, katrai ziemai pienāk gals. Kopumā uzskatu depresiju par rakstura vājumu un dabiskās atlases sastāvdaļu.

Es dabūju zilos kartupeļus, dažus gab. būšu stādīt un tad rudenī manīs kas un kā. Cūkas uzrakušas pļaujamam laukam vienu pusi, tas būs jālīdzina, lai kājas nenolauž. Lietus labi salijis, vismaz maijam mitrums pietiks, jo prognoze sola vēl slapjumu nākamnedēļ.

Kopumā dzīve skaista un vasara vēl pat nav sākusies.