mapats - [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[9. Apr 2019|19:22]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Lūk kur vēl viens, ļoti labs.

Louis CK - Explain The Meaning Of Being White

https://www.youtube.com/watch?v=GPdqlROzgvg

Šitā pat labāk, kā nolāpītie seriāli, tik aizdoma, ka Tas nevar ilgt sevišķi ilgi, kautkad labajiem jābeidzas un tad paliks otrās šķiras jokotāji ar saviem parupjajiem pirdienjokiem, piedrāzt, turpinu skatīties.

Ja nu vienīgi sadomāšu pārlikt labākos latviski, bet nu jā, visdrīzākais ka tik garlaikots nebūšu līdz nākamā gada februārim, lai veltītu pāris vakarus pārskatoties katru joku un stopējot un rakstot, nē, tuvākajā laikā toč nedarīšu. Ja nu tikai vēl pāris reizes noskatīšos Bila stāstu par strīdēšanos ar sievietēm, nu tā tīri izglītošanās nolūkos, lai kārtīgi iesēžas smadzenēs.

Tā ka varat sagaidīt vēl kādas zibenstakas uz jūtūbi, ja vien neesmu pietuvojies labāko video atrašanas robežai, aiz kuras sākas skumjas un jaunas izklaides meklējumi, jo Bils Burrs šo Luisu CK apzīmēja kā karali, ar domu komēdijas karalis, tātad labākais ko angliski var dabūt klausīties, un b.. nepiedāvā man šitos žiri, nē, zjug, nē nu šito zadornovu, nu toč nevajag.

Vēl jādod pēdējā iespēja Amerikāņu dieviem S02E05. Varbūt ar nevajag, jo iespēja ka būs vilšanās lielāka par 50%. Labāk paskatīšos tviterī vienu ukraiņu patriotu, kurš komplektā ar jaunumiem savā valstī liek foršas pliku meiteņu bildes.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:9. Aprīlis 2019 - 20:53
(Link)
Diezgan tupi 'joki' tajā viģikā. Un ne tikai tāpēc, ka tas bija totāls panderings sjw mobam. Prosta neasprātīgi (kreisie, kā Mars vai Stjuarts vismaz mēdz būt smieklīgi).
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:10. Aprīlis 2019 - 09:39
(Link)
Katram savs.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:10. Aprīlis 2019 - 17:58
(Link)
Joki viņam labi, ar attieksmi.

Jo vairāk viņu klausos, jo pārliecinos ka viņš vienkārši ir ļauns cilvēks. Es reiz mēģināju būt ļauns, man diez ko nesanāca, jo nu kautkas manī to nepieļauj, bet nu Luiss CK kā ļauni smejošs manijaks manā iedomu pasaulē iederās ļoti dabiski.