mapats - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

23. Mar 2019|13:23

extranjero
Es domāju, ka šeit ir vēl otrs aspekts – visā cilvēces vēsturē bija vajadzība nevis pēc kontracepcijas, bet tieši otrādi – maksimālas bērnu dzemdēšanas. Jo apstākļi bija tādi, ka izdzīvoja tikai daži bērni, un pēc evolucionārā principa, tās, kas sabiedrības, kas bija demokrātiskākas šajā ziņā, vienkārši izmira. Izdzīvoja tās sabiedrības, kurās bija maksimāls spiediens uz cilvēkiem precēties un laist pasaulē pēc iespējas vairāk bērnu, un nekādu ārlaulības sakaru, jo šajos apstākļos vientuļās mātes bērna izdzīvošanas iespējas bija krietni zemākas.

Tagad medicīnas un sociālie apstākļi ir tik labi, ka vairs nevajag sievietei laist pasaulē 8-10 bērnus, lai sabiedrība vispār izdzīvotu. Pietiktu ar 2-3 bērniem, tāpēc kontracepcijai ir jēga. Taču šobrīd rietumu pasaule ir iegājusi otrā galējībā un vidējais bērnu skaits ir tikai 1-2, kas nav pietiekami un, ja tā turpināsies, šīs sabiedrības ir lemtas izmiršanai. Ir noteikti kaut kas jādara sabiedrības līmenī.

Liberāļi piedāvā it kā loģisku risinājumu – papildināt trūkstošos cilvēkus ar imigrāciju, domājot, ka imigranti asimilēsies, un viss būs kārtībā. Taču tie ir maldīgi pieņēmumi – asimilācija strādā pie neliela imigrantu skaita, teikts, ka varētu būt aptuveni 1% uz gadsimtu, kāda tā ir bijusi cilvēces vēsturē (neskaitot karus). Šobrīd rietumu pasaules islamizācija ir diezgan reāla problēma – ne tik daudz tas, ka cilvēkiem būs citāda ādas krāsa vai reliģija, bet ar tiek riskēts zaudēt rietumu demokrātijas tradīcijas un kultūru.
Link Read Comments

Reply:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.